farge ideer for et hus

farge ideer for et husVelge en farge for utsiden av hjemmet ditt kan ta tid og tålmodighet. Det kan også virke som om mulighetene er uendelige. Begynn med å bare velge maling chips med farger som appellerer til deg. Ta dem hjem fra maling eller maskinvaren butikken for å få en idé om hvordan de kan se mot eksisterende landskapet og i direkte sollys

Historic

Vanligvis er tre grader av maling som brukes til å farge et hjem:. Trim, aksent og ytterkledning. Historisk hjemmene, som Victorians, bruke en rekke dristige farger for å fremheve arkitektoniske funksjoner i hjemmet. Typisk farge ideer for slike hus er et nøytralt parti maling i krem, hvit eller lys grå med aksent farger mørkere grå og trim farger i burgunder, marine blå eller grønn skog. For å gjøre det enklere for deg å velge farge ideer, diverse maling selskaper tilbyr paletter spesielt for visse stilarter av historiske hjem, inkludert viktoriansk, Craftsman, kolonial og midt-tallet moderne.

Landskap Inspirert

Du kan finne farge inspirasjon overalt i hjemmet, fra det omkringliggende landskapet til det som er plantet i hagen. Hvis du bor i et kystområde, passer en strand-stil hjemme i området godt, og har enkle farger i hvitt, lys blå og sjø-skum grønt. Hjem i sørvest ofte har en fargepalett inspirert av ørkenen, med rød, brun og gul maling ideer. Paint hjemmet en nøytral farge i krem eller hvit hvis du har fargerike landskapsforming i tunet for å fremheve blomster og busker. Et enkelt hjem farge med en levende og dristig døren farger som rød holde hjem fra jakt vanlig, spesielt i kombinasjon med velstelte plen og landskapspleie. Hvis du bor i en fjellregion eller har nok av trær i nærheten av gaten eller i hagen, utfylle naturlige farger med maling i dyp greener, brunt og rødt.

Tak farger

Hvis du har en mørk grå taket Velg en maling farge som vil utfylle eksisterende funksjoner. For å unngå farger fra kranglet, velger maling ideer som er like i farge, men som ikke samsvarer. For grønne tak nyanser, se på hjemme maling farger i hvitt, grønt eller grått. Mørkere farget tak eksempel sort kombinere godt med maling farger som blå, hvit eller grå, mens brune takene utfylle en tan, brun eller hvit farge palett. For en grå taket, farger som svart, hvitt, grønt, grått og blått par pent. Hold farger enkelt og harmonisere å skape et perfekt maling jobb.


 

 

0 1

Andre artikkelen

 • skap hengsel stiler
 • hvordan du kan bygge din egen solenergi drivhus
 • Hvordan installerer jeg en pre-formet badekar når remodeling et hus?
 • hvordan du skal vanntett en stiftelse
 • Hvordan kan jeg installere en werner loft stige?
 • hvordan du velger en garasje
 • hvordan å legge laminat tregulv
 • historie tømmerhus bygging
 • hvordan å bygge en countertop over en vaskemaskin og tørketrommel
 • trykkluft montering typer
 •