kan jeg bruke noen form for oppvarming med solenergi?

kan jeg bruke noen form for oppvarming med solenergi?Fordi ovner bruker mye elektrisk kraft, kan bare beefiest solenergi elektriske systemet kjører dem. Bedre løsninger kan være økende isolasjon, bruk av alternative drivstoff eller iført mer klær. Men, gjør solenergi vann systemer ikke stole på solcellepaneler, slik at de er mer praktiske

Energi

Elektrisk varme tar mye energi. For eksempel, en enkel plass ovn kjører på rundt en kilowatt bruker en kilowatt energi hver time det går.

Generation

Solcellepaneler er vurdert for en viss effekt. Det ville ta minst fem 200-watt paneler å kjøre ovennevnte plass ovn dagtid, og betydelig mer for å lagre nok i batterier for natten bruk.

Hensyn

Solcellepaneler er kostbare. Solcellepaneler vurdert på 200 watt starter på $ 600 hver fra januar 2010. De har også sjelden kjører på full kapasitet fordi skyggen, utetemperatur og vinkle alle påvirker hvor mye solen treffer solcellene.

Upraktisk

De fleste hus systemer ikke forsøke å kjøre varmesystemer med solenergi. De offset regningen, men de fleste husene ikke har nok taket eller hagen plass til å dekke alle sine elektriske behov. Det er teknisk mulig, men ville kreve mye plass og penger.

Vann Varme

Solar vannvarmesystemer ikke stole på fotovoltaiske celler i solcellepaneler, men i stedet bruke varmen fra solen å varme opp vann for husholdningenes bruk. Dette kan være en kostnadseffektiv løsning.

 


 

 

Andre artikkelen

  • Hva er fordelene med oppvarming med vedfyring ovner?
  • propan kontra metan til oppvarming
  • diy oppvarming: passiv solenergi
  • kan jeg bruke noen form for oppvarming med solenergi?
  • solenergi kontra elektrisk oppvarming av vann
  •