solenergi kontra elektrisk oppvarming av vann

solenergi kontra elektrisk oppvarming av vannMens dyrt å installere up-front, solenergi vann varmeovner har både miljø-og kostnadsfordeler, og de varer lenger. Oppvarming vann bruker betydelige mengder elektrisk kraft

Elektrisk Vann

Elektriske varmtvannsberedere bruke strøm til å varme opp vann som er lagret i en tank. Termostater styrer temperatur og en tidtaker kan gjøre dem varme vann på visse tider av døgnet bare.

Solar Water

Vann er sendt til en solfanger, hvor solen varmer det. Det finnes systemer for alle klima, selv kulde seg. Etter oppvarming, varmt vann beveger seg i en tank, enten gjennom gravitasjon (passive) eller med en pumpe (aktiv).

Levetid

I følge Solar Direct, levetiden for en solenergi varmtvannsberederen er 15 til 30 år , sammenlignet med 8-er 10-års levetid for en typisk elektrisk eller gass-drevne varmtvannsbereder

Kostnader

Solar oppvarming gratis. . DIY systemer kan gjøres for under $ 300, profesjonell montering i $ 1500 til $ 3500-serien. Kaldere klima-systemer kan bli vesentlig mer. Tretti prosent av kostnadene ved installasjonen kan bli hevdet som en skatt rabatt.

Miljø

I følge The Daily Green, bruker et vanlig hus 6400 kWh strøm på oppvarming av vann, og utslipp åtte tonn karbondioksid som en resultat. Solar oppvarming er ikke-forurensende bortsett fra elektrisitet som brukes i pumper fra et aktivt system.

Andre artikkelen

  • Hva er fordelene med oppvarming med vedfyring ovner?
  • propan kontra metan til oppvarming
  • diy oppvarming: passiv solenergi
  • kan jeg bruke noen form for oppvarming med solenergi?
  • solenergi kontra elektrisk oppvarming av vann
  •