hvordan du kan dekorere en sports stue

hvordan du kan dekorere en sports stueHvis du er en idrett fan, kan dekorere stuen din i en sportsbil tema være morsomt og en perfekt måte å skape et levende plass du vil like. Dekorere en sports stue kan være basert på en yndet sport, favorittlaget eller bare en generell sports themed spill, hvor du kan lene deg tilbake og slappe

Du trenger:.
Paint
Wall dekorasjoner.
Wall sokkel.
Basketball bakteppe.
Fotball mål.
Wall klokke.
Fotocollager.
Carpet.
Tregulv.
Stor TV.
Komfortable stoler og sofaer.
Locker.
Metal kurver.
Kast puter og tepper.
Sportsbar.
Takvifter og lamper.
 


en.
Velg lakkfarger. Hvis du velger et tema basert på et lag, vil laget fargene være et naturlig valg. Hvis tema er en sport, bare om noen lyse eller dristige farger setter den rette bakgrunnen for en sports-tema stue. Velg din viktigste farge, eller den viktigste fargen som skal være på en vegg. Denne fargen er vanligvis den dristigste farge og bakgrunn for rommet, som setter tonen. De andre veggene skal være lysere eller gratis farger.
To.
Dekorer veggene dine med kunstverk, innrammet sport plakater, drakter, flagg, eller andre måter å minnes minner fra dine favoritt sport. Vurder å plassere en høy hylle lengden på en av veggene der du kan legge trophies og samleobjekter fra din favoritt sport. Hvis basketball er din sport, kan du veggen innredningen inkluderer en full størrelse basketball hoop, hvis det er fotball, satt i et realistisk mål innlegget. En vegg kan være dedikert til fotocollager av deg selv og venner hardt i spill eller deltar på dine favoritt sportsarrangementer. Finn en stor vegg klokke som ser ut som en resultattavle.
Tre.
Velg teppet med temaet i tankene. Tepper er tilgjengelig som ser ut som grønn torv. Et annet alternativ ville være en lav haug Berber teppe med sports-tema kaste rug i sentrum. Tregulv kan gi følelsen av en basketballbane.
Fire.
En sports-tema stua vil ha tv som et samlingspunkt, slik at du kan se kampene. Velg en stor TV og plassere den på hovedveggen. Alle stoler og sofaer skal være behagelig for sparke tilbake og se dine favoritt sportsarrangementer. Sett ut pynteputer basert på fargetema å kompliment dekor. Plasser tepper fra din favoritt lagene over ryggen på stoler og sofaer.
Fem.
Velg andre møbler til kompliment en sportsbil tema, muligens slik at det ser ut som en garderoben. Metal skap kan gjøres om til video /musikk skap. Metal binger eller stadion-type seter kan brukes som ende tabeller for å holde chips og drikke.
6.
Velg takvifter og lamper som kompliment lagets farger eller i garderoben temaet.
7.
bør vurdere å installere en sportsbar sports-og tema barstoler i den ene enden av rommet til å tjene opp chips og øl. Over bar det kan være en ekstra flatskjerm-TV for å se spill som om du var i en sportsbar.
 

 


 

 

Andre artikkelen

  • hvordan du kan dekorere stuer med fargen grønn
  • hvordan du kan dekorere en sports stue
  • hvordan re-dekorere hjemmet ditt på et budsjett
  • hvordan du kan dekorere med tog og modell biler
  • hvordan du kan dekorere med kart og verden globuser
  •