hvordan du velger maling farger for en spisestue med en stol rail

hvordan du velger maling farger for en spisestue med en stol railChair skinner er treffende navn-they're installert for å hindre at veggen blir dunket når middagsgjestene push stolene sine tilbake fra bordet. I dag er de ofte installert i spisesaler som dekorativ aksenter, og de gir mulighet til å plukke noen morsomme maling fargekombinasjoner. Mens tradisjonelle og trygge råd er å male veggen under stolen rekkverket en mørkere versjon av den øvre veggen fargen, har du flere andre alternativer for maling ordninger

Du trenger:.
Digitalkamera
. Fargeprøver.
Maling farge testere.
 


en.
Velg farger du liker, heller enn moteriktige farger, eller farger som så bra ut i en annens hjem. Innse at du allerede vet hvilke farger som appellerer til deg. Stol på dine instinkter, se deg rundt hjemme og legg merke til farger og kombinasjoner som du allerede har valgt.
To.
Ta et digitalt fargebilde av spisestuen i naturlig lys. Ikke bare tillater dette at du mentalt stå tilbake og se hvordan rommet ser ut, kan du laste opp bildet til en gratis farge Visualizer verktøyet, som lar deg digitalt manipulere bildet og "prøve på" farge-kombinasjoner.
tre.
Velg en dypere farge som matcher et annet element i spisestuen, for eksempel løper, møbeltrekk eller kaste teppet. Dette hjelper trekker rommet sammen, spesielt hvis du velger mer levende farger.
Fire.
Velg farger som flyter fra ett rom til et annet. Unngå kraftig kontrastfarger, slik som blek blått i et kjøkken, og varm dyp rød i spisestue, med mindre dekorere stil er allerede fargerik og eklektisk.
Fem.
Pick forskjellige nyanser av samme farge for en mer klassisk effekt, som dype brune under stolen jernbane, og en lysere brunfarge over det. For en litt mer dramatisk og koselig å se, male mørkere fargen over stolen rail. Dette kan gjøre spisestuen føler seg mer intimt, og ofte gir en bedre ramme for kunstverk.
6.
Bruk komplementære farger for mer innflytelse. Par tranebær rød med melkehvit brune eller dype skogen grønn med støvete rosa.
7.
Besøk en maling butikk og plukke ut så mange gratis maling fargeprøver som du vil. Ta dem hjem slik at du kan se dem i sammenheng og lys av spisestuen. Innkjøp liter eller testere av ditt valgte farger og maling prøver på veggene før du tar en endelig beslutning.
8.
Ikke glem taket ved å forlate det vanlig hvit. Vurder en lettere versjon av en av veggen farger, en komplementær farge, eller til og med en svært dyp farge. Rosanne Dunkelberger, redaktør i Tallahassee Magazine, foreslår å gi samme mengde tenkt å plukke et tak farge som veggen farge og om taket som et "femte veggen. "
 

Tips og advarsler


 

  • lakkfarger du plukker bør gå bra med stolen rail. Alle farger går med hvitmalt stol rekkverk, men hvis det er beiset tre, sørg for begge fargene utfyller det.
  • Mange maling butikker selge små, rimelige testere med maling, nok til en 2-eller 3-fots kvadrat prøve på en vegg -. Tar seg tid til å teste lakkfarger før du kjøper all malingen

 


 

 

Andre artikkelen

  • hvordan du velger maling farger for en spisestue med en stol rail
  • hvordan du rengjør og maling kjellervegger
  • den beste malingen fargen å gå med gull armaturer
  • hvor å fjerne maling og beis fra kjøkken skap
  • hvor å fjerne maling fra baseboards & trim
  •