bad walk-in flislagt dusj ideer

bad walk-in flislagt dusj ideerNoen ganger kan en dusj kan være mye mer enn en måte å bli rusfri. Med riktig innredning og tilbehør, kan en flislagt tur i dusjen være en flukt --- et hjem spa som kan gi deg fred og avslapning. Ditt valg av fliser, inventar og farger vil være nøkkelen i å utforme den perfekte vannaktig tilfluktssted.

Hva er en Walk-in dusj?

A walk-in dusj er en ikke-lukket område på badet som regel inneholder mer enn én dusj hodet og er ofte separert fra hoveddelen av badekaret området ved flislagt vegg eller et glass panel. Dusjen kan ha klart glass eller pleksiglass dører, eller være åpen uten en dør. Gulvet i dusjen skal være litt skrått mot sluket slik at vann ikke samler i hjørnene, men i stedet renner av veggene direkte mot sluket.

Dusj Inventar

Det finnes et stort utvalg av dusj inventar og valget vil sette tonen i walk-in dusj området. En horisontal eller vertikal dusjpanel kan huse flere dusjhoder på ulike nivåer og sider av dusjen-kostnadene bestemmes av hvor mange sprayer du installerer. Det er mulig å installere en steamdusj hodet i enheten i tillegg, noe som gir deg et komplett spa på ditt eget bad. Rustfritt stålbeslag er den klart enkleste å holde rent og skinnende, men du kanskje foretrekke en dekorativ floral mønster porselen eller elegant, men ganske rimelig ut av messing. Olje gned bronse er også ganske lett å vedlikeholde, som er børstet nikkel, men nikkel inventar kan kjøre så høyt som for tusen dollar.

Velge flis

I å velge flis for walk-in dusj ville du gjøre det bra å huske at du kommer til å se på dette i lang tid. En kombinasjon av rustikk italiensk flis i en murer mønster toppet med en rad eller to mindre kvadrat mosaikk-type fliser satt i diamant mote kan lages fra hvilken som helst kombinasjon av farger og design. Utseendet av en gammel romersk bad er nå enkelt oppnås uten å bruke selve marmor-men gå for the real thing den hvis du har råd til det. Purister kanskje liker den rene utseendet på gnistrende hvit porselen hele for en moderne, strømlinjeformet utseende, kanskje med en stripe av svart fliser nederst, i midten eller i nærheten av taket. Dusj fliser kan være laget av glass, stein, marmor eller metall, og de kommer også forkledd som brostein, småstein flekker og til og med gress papir. Ikke glem at du ikke er begrenset til flisene tilgjengelig i bulk på ditt lokale Oppussing butikken. Du kan lage ditt eget design på papir første-med alt fra fotografier til fossiler-og så har design skreddersydd i fliser.

 


 

 

Andre artikkelen

  • bad walk-in flislagt dusj ideer
  • hvordan å skjære et bad teppe
  • hvordan du kan dekorere et bad med sjokolade farger
  • rare bad ideer
  • bad makeover oppdatere ideer
  •