hvordan du kan dekorere med en droppet taket på kjøkkenet

hvordan du kan dekorere med en droppet taket på kjøkkenetBare fordi du har en slapp taket betyr ikke at kjøkkenet har å føle stengt i og små. Det området noen måter å lette opp plassen med belysning, tilbehør og maling for å skape en mer åpen følelse til kjøkkenet. Med en slapp taket, utsmykke de omkringliggende områder med lyse farger og reflekterende flater bidra til å gi en illusjon av en lys og åpen layout. Legge undermount lys til kjøkken skap hjelper lyse opp rommet uten å slå på harde overhead lys. Husk å være kreativ og omfavne den eksisterende plass samtidig legge til din egen dekorative innslag.

Du trenger:
takplater
. Paint.
Floor Tiles.
Accent belysning.
Metal benken.


en.
Embellish droppet taket med dekorative fliser. Bruk lyse og skinnende metall eller tinn fliser å revitalisere se til kjøkkenet og lage et lysere rom.
To.
Hold kjøkkenet følelsen åpne med å male den falt taket i en lys farge som krem eller beige. Fjern alle lysarmaturer fra taket før maling for en ren og frisk design.
Tre.
Installer en lys flis gulv for en åpen følelse til en allerede lukket-i verdensrommet. Bruk den samme fargen i taket maling for flis fargene å binde rom sammen.
Fire.
Legg små aksent lamper til kjøkkenbenken for ekstra belysning som er myk og elegant, i motsetning til typiske tøffe overlyset funnet i droppet tak. Legg dem på et spisebord eller langs en benken for ekstra lys.
Fem.
Bruk veggen sconces til aksent innrammede fotografier og andre kunstverk på kjøkkenet. Legg til et dekorativt lys over vasken for ekstra arbeidslys.
6.
Installer en metal benken til å reflektere lys inn på kjøkkenet og lage en større følelse i rommet. Lyset fra lampene vil bidra til å belyse benken for en varm glød.

Tips og advarsler


  • Legg til et stort speil til kjøkkenet for å hjelpe reflekterer lys og gir ein illusjon av større plass.
  • Legg små anheng lys over et senter øy til aksent plassen og legge oppgave belysning til plass på kjøkkenet.
  • Andre artikkelen

  • bad taket maleri ideer
  • hvordan keramiske fliser i taket mastic eller thinset
  • hvordan du kan dekorere med en droppet taket på kjøkkenet
  • hvordan antikke en boks tak (trykket metall taket)
  • flaggstang taket installasjon
  •