hvordan du installerer innfelt lyser opp til kode i taket

hvordan du installerer innfelt lyser opp til kode i taketNyere innfelte lysarmaturer er designet for å bli installert uten tilgang til taket ovenfra, noe som gjør dem relativt enkle å installere. Men fordi innfelt lys kretser krever mer effekt, er det best å legge en helt ny bane i stedet for å prøve å tappe inn i en eksisterende linje. Legge til en ny krets betyr nøye planlegging arbeidet ditt og muligens ringe om hjelp fra en profesjonell. Denne artikkelen forutsetter at du kommer til å legge en ny krets til tjenesten panel for lys, og at strømmen vil gå fra tjenesten panelet til bryteren og deretter til lysene.

Du trenger:
Nøkkelhullet så eller verktøyet kniv
. Fish tape for threading-kabel.
To-wire ikke-metalliske kabel.
Circuit breaker.
Skrutrekker.
Lysbryter.
Switch boksen.
Lysarmaturer.
Elektriske koblinger.

Legge til en Circuit


en.
Anslå kapasiteten du forventer kretsen til å bære ved å multiplisere antall innfelte lys av effekten i pærer som du skal bruke. Modellen National Electrical Code (NEC) anbefaler at du ikke overskrider mer enn 1440 watt på en 15-amp krets eller 1920 watt på en 20-amp krets.
to.
Sjekk strømstyrken rating på sikringsskapet. Ikke legg noen kretser om den totale strømstyrken i alle kretser overskrider strømstyrken rating på boksen. Du trenger også plass i boksen for ytterligere brenninger.
Tre.
Kjøp kabel egnet for den type krets. NEC angir at en 20-amp krets krever 12-gauge kabel, mens en 15-amp krets krever kabel ikke mindre enn 14-gauge.
Fire.
Kjør kabelen fra kretsen breaker boksen til lysarmaturer som straightly som mulig for å unngå sløsing.

Installere Lights


en.
Skjær åpninger i veggen og taket hvor du vil plassere bryteren og inventar. Også kutte en liten åpning rett over bryteren der vegg og tak møtes. Dette hullet gjør det lettere å tråden ledningen fra bryteren til inventar.
To.
Monter rammen for den nedsenkede lys i henhold til produsentens anvisninger.
tre.
Kjør den elektriske kabelen fra strømforsyningen til bryteren koblingsboks. Koble den svarte (varme) ledningen til en av messing skruer på bryteren.
Fire.
Kjør kabelen fra fra bryteren til den første lampen koblingsboks. Fest den sorte ledningen fra denne kabelen til den tomme messing skruen på bryteren og koble de to hvite (nøytrale) ledningene sammen med en elektrisk kontakt.
Fem.
Kjør-kabelen fra den første kampen koblingsboks til den andre. I den første kampen esken og koble den sorte ledningen som kommer fra bryteren til den sorte ledningen som førte til den første innfelte lampen og den sorte ledningen som fører til den andre koblingsboks. I den første kampen koblingsboksen, fest hvite ledningene sammen.
6.
Gå til wire hver av lysene. I siste lyset i serien, koble den svarte og hvite ledningene til lampen.

Tips og advarsler


 • The National Electric Code er en modell regelverk som har blitt adoptert av mange kommuner, lokale koden kan være forskjellig. Sjekk med din bygningskontroll avdelingen for informasjon om koden din.
 • Andre artikkelen

 • bad taket maleri ideer
 • hvordan tack tau til taket til pynt
 • hvordan å henge i taket vin rack
 • popcorn taket hjelp
 • flaggstang taket installasjon
 • hvordan du installerer innfelt lyser opp til kode i taket
 • hjem taket behandlinger
 • hvordan antikke en boks tak (trykket metall taket)
 • hvelvede taket design ideer
 • hvordan å henge høyttalerne fra taket
 •