DIY veranda gardiner

DIY veranda gardinerMaking veranda gardiner gir en mulighet til å tilpasse hjemmet inngang. Designing vinduet behandlinger lar deg tilpasse farger, stoff og stil som passer våpenhuset og din smak. Prioriter skygge, isolasjon, personvern, lys og utsikt, eller en kombinasjon av disse funksjonene. Gjør våpenhuset komfortable og avsluttet med et sett av hjemmelagde gardiner

Maksimer Light

For å holde verandaen lyse, velger stoff som lar lyset komme gjennom. Effektiv valgene inkluderer musselin eller bomull gasbind. Naturlige farger i lyse nyanser fungerer godt for å maksimere sollys i våpenhuset. Velg elfenben, grønt, beige, gul, blå, rosa eller oransje.

The Martha Stewart nettstedet presenterer et gårdshus makeover med enkel hvit hjemmelaget gardiner hang på en malt dowel.

Opprette våpenhus gardiner med en gjennomsiktig effekt bevarer en visning av verftet. En teknikk for å øke utsikten gjennom gardinene innebærer å gjøre for gardinene bare litt bredere enn vinduene for minimal samles i stoffet.

Den flate paneler skape en romslig effekt, gir mer lys gjennom, og gi maksimal synlighet av utendørs. Flat gasbind gardiner lar deg overvåke barna på spille eller se kolibrier samtidig få en screening effekt for personvernet.

Du kan koble se gjennom gardiner med persienner for å øke isolasjonen og personvern, samtidig som du nyter lette -maksimere gardiner i løpet av dagen.

Screen Gardiner

Du kan gjøre skjermen for gardiner for å beskytte en åpen veranda fra insekter og fugler. Screen stoff, eller skygge klut, lar breezes gjennom og reduserer gjenskinn.

Med en skjerm gardin, kan husholdningen nyte måltidene på verandaen med mindre risiko for gule jakker, bier og andre uønskede gjester.

Dette prosjektet innebærer å måle fra verandaen taket til gulvplankene og langs fronten og sidene av verandaen. Takmonteringen spor, gardin-hengende hardware, skjerm og skygge klut er tilgjengelig fra hjemmet forbedring butikker. Klipp, borrelås eller magneter arbeid for å holde gardinene sammen, og du kan sette fiske vekter i hems slik at skjermen gardinene henger rett og holde seg nede i vinden.

Økonomisk og No-sy gardiner

Flat ark kan gi et budsjett stoff alternativ for verandaen gardiner. King-og queen-size top ark gir mye stoff. Arket beste hem fungerer godt som en kanal for å sette en gardin stang gjennom.

Sjekk restene bordet på stoff butikker for billig veranda gardin stoff. En rest er et stykke nytt stoff fra slutten av en bolt med lengde.

De som foretrekker å ikke sy kan kjøpe stryke på Hemming tape fra et stoff butikken eller variasjon butikken. Med dette produktet, er alt du trenger å gjøre jern i hem der du vil ha det, og Hemming tape blir til lim for å holde den på plass.

Du kan også bruke clip-on gardin ringer. Med disse metodene, selv en som aldri har gjort gardiner kan lage attraktive verandaen gardiner i en ettermiddag uten å sy en søm.

Andre artikkelen

 • hvordan å male sammensatte ytterkledning
 • hvordan du kan dekorere over kjøkken skap
 • hvordan å designe ditt rom til å se ut i solsystemet
 • hva er de forskjellige typer vaser?
 • hvordan å blande emalje og akrylmaling
 • hvordan tack tau til taket til pynt
 • hvordan å identifisere en antikk guild bronse mantel klokke
 • slipp taket ideer til en kjeller
 • DIY veranda gardiner
 • DIY uttrekkbar vegg
 •