alternativer for hengende gardiner

alternativer for hengende gardinerFølg trendene innen interiørdesign, til å finne ulike alternativer for hengende gardiner. Plukk opp et eksemplar av den siste hjem magasin eller katalog for inspirasjon. Forheng kan henges på mange forskjellige måter, avhengig av din personlige dekorere stil. Enten du foretrekker skarpe pleated paneler, pistrete gossamer Sheers eller formelle brokade draperi, en av disse designer-utprøvde metoder vil fungere for deg.

Tradisjonell Hardware

Du kan velge tradisjonelle draperi maskinvare hvis din innredning krever en klassisk vindu behandling. Stenger, ringer og finials er en del av de mest populære metoden for hengende gardiner. For jevn og sømløs drift, traversing stenger lar deg åpne og lukke tyngre gardiner med å trekke i et ledningen. Tradisjonell draperi hardware koster vanligvis mer enn andre alternativer, spesielt når tilpasset design og farger er involvert. Mange forhandlere tilbyr budsjett-vennlig hardware, men det kan bli dyrt hvis du har flere vinduer for å dekke.

Wire System

Wire draperi henger systemer gir ethvert rom en moderne stil. Ledningen mest kits tilbudet er faktisk høyspent, plast-belagt kabel. Det kits selger for en rekke priser, fra rimelig til dyrt, med nikkel, messing og krom stiler. Wire systemer gir en moderne alternativ til oppheng lette gardiner og gardiner. En wire system suspendert fra taket gir en følelse av drama til et rom, som en som deler eller som en vegg av Sheers langs en vidde av vinduer.

Medaljonger

Drapery hardware produsenter tilbyr et hengende alternativ kjent som medaljonger, som er laget av tre, metall eller harpiks. De ligner en spir, med en base som monteres på veggen og kort stilk for å imøtekomme draperi faner eller kroker. Den dekorative medaljong stykke skrur å installere drapere paneler. Monter medaljonger på veggen over vinduet eller åpne i intervaller som tilsvarer avstanden til draperi faner, kroker eller bånd. Flere kan plasseres på hver medaljong for å skape en mer avslappet look. For dem som reiser på budsjett, prøve å bruke billig kabinett knotter i stedet for medaljonger.

Tak Kroker

Glem dyre draperi hardware og henge kategorien topp, loop eller tie gardiner fra prydplante kroker montert langs taket over vinduet. Mål og plass i taket krokene på intervaller som tilsvarer faner eller løkker på gardinene. Ved stangen lomme gardiner, bare sy på farge-koordinert bånd sløyfer eller bånd for samme effekt. Bruk veggforankring å feste krokene i unsupported gips. Formell plisserte forheng med pinner kan også henges fra taket kroker. Bare sett draperiet pinnen over installerte kroken.

Andre artikkelen

 • hvordan å fullføre betonggulv å se ut som marmor
 • hvordan å identifisere skifer
 • hvordan å henge høyttalerne fra taket
 • hvordan du kan lage din egen foret gardiner med ringer
 • snekring ideer til taket
 • hvordan gjøre et hav tema lysestake
 • hvordan du kan dekorere med en droppet taket på kjøkkenet
 • hvordan å designe ditt rom til å se ut i solsystemet
 • hvordan å drive en hjem av rutenettet
 • popcorn taket hjelp
 •