dekorative Søn jar håndverk

dekorative Søn jar håndverkSun glassene er en utmerket måte å gi myk belysning i en dekorativ måte hjem til deg. Opprinnelig designet av Tobias Wong, har Søn krukker tatt over laging verden. En sol jar bruker energien fra solen for å drive en liten LED lys i flere timer på kvelden. Plassert i vinduskarmer, eller langs en veranda, sol krukker gir en dekorativ touch til ditt hjem. Med få materialer, kan du opprette din egen sol jar

Å gjøre en grunnleggende Søn krukke

En enkel søn jar trenger kun tre ting:. En krukke med et klart glass lokk, en solar panel hagen lys og noen gjenbrukbare lim materiale som finnes i floral delen av håndverket butikken. De beste lampene er de billige enkelte solcellepanelet lys finnes i hagearbeid delen av ditt lokale Oppussing eller varehus. Å la solen jar, fjerne solcellepanelet lyset fra bakken innsats og holde det til lokket på glasskrukke. Lukk glasset og sett det på et solrikt sted. Når solen går ned, kommer lyset på.

Frosty variasjoner på sola jar

Når det gjelder å dekorere en sol krukke, er mest krukker frostet å gi en myk, tent glød. Spray et glass frosting langs innsiden av glasset før du monterer solen jar. Men det er mange forskjellige ideer du kan bruke til å lage en frostet Søn krukke.

Vurder å bruke et tynt lag med maling på innsiden av glasset i stedet for en frosting spray. Du kan gjøre Søn jar håndverk i alle regnbuens farger. Eller du kan bruke en pinne-on mal for å lage et mønster på utsiden av glasset med glass-etsning krem. Dette vil gi deg en etset glass Søn jar.

Hvis du ikke ønsker å bruke en spray eller andre typer maling, bland Epsom salt med vann og børste den på glasset. Det vil gi glasset en frostet utseende uten kjemikalier som finnes i spray maling.

Crafty variasjoner av solen jar

Det er mange måter du kan tilpasse glasset Søn glasset til å passe inn i stuen. Glass dekorere bobler, finnes i floral delen, kan limes på utsiden av glasset. Rhinestones kan også være limt til glasset. Du kan fylle glasset med forskjellige brannsikre materialer, slik som dekorative steiner, sand eller skjell. Barna kan dekorere krukker med klistremerker og glass maling. Det viktigste å huske når kreativt å lage en sol krukke er å sørge for at du ikke blokkere solcellepanelet på lokket.

Andre artikkelen

 • hvordan å designe ditt rom til å se ut i solsystemet
 • hvordan bruke et skjerf på en palladium vindu
 • hvordan du velger løvtre underlag
 • moderne hjemmelaget møbler
 • granitt countertop ideer
 • lys som prosjekt på taket ditt
 • hvordan å male et metall taket
 • hvordan du kan dekorere med en droppet taket på kjøkkenet
 • hvordan du finner ut hvor mange teppefliser er nødvendig
 • hvor du finner dyp lomme queen size ark
 •