hvor å putte linoleum på et sementgulv

hvor å putte linoleum på et sementgulvLinoleum er et miljøvennlig gulv produkt laget av linolje, trestøv og jute. Selv om dette produktet er tilgjengelig i både ark og fliser former, er linoleum fliser mye enklere for DIY installatører, mens arket linoleum er best overlates til proffene. Linoleum flis kan installeres over mange ulike typer undergulv, inkludert sement. Når du installerer over et sement undergulv, men det er imidlertid viktig å ta de riktige forholdsregler for å sikre at din nye gulvet vil vare

Du trenger:.
Fuktighet test kit
. Hammer.
Lirke bar.
Grinder.
Avrettingsmasse.
Sparkel.
Broom eller vakuum.
Målebånd.
Krittstrek.
Kniv.
Straight edge.
Linoleum fliser (selvklebende).
100-kilos gulvet roller.

fikse Sement Gulv for Linoleum


en.
Kjøp en konkret fukt test kit fra et hardware eller hjemme forbedring butikken. Følg instruksjonene på pakken for å teste gulvet. Ifølge Johnsonite Gulv Company, bør du ikke installere linoleum på et sementgulv med et fuktighetsinnhold større enn 5 pounds per 1. 000 kvadratmeter.
to.
Fjern alle trim eller ornamentering fra kanten av gulvet. Lirke disse elementene vekk fra gulvet ved hjelp lirke bar eller klo slutten av en hammer. Fjern alle spiker og sett trim til side for gjenbruk.
Tre.
Level gulvet. Bruk en vinkelsliper for å fjerne eventuelle forhøyninger eller ujevnheter, deretter fylle lavt flekker eller sprekker med en konkret avrettingsmasse. Påfør denne forbindelsen med murskje din, og vent til den tørke før du fortsetter.
Fire.
Kontroller at gulvet er rent helt. Fei eller støvsug for å fjerne eventuelle gjenværende smuss, støv eller rusk.

Installere Linoleum over Cement


en.
Mål hver vegg for å avgjøre midtpunktet. Snap en krittstrek fra midtpunktet på hver vegg til midtpunktet på den andre. Punktet hvor disse to linjene skjærer hverandre representerer midten av gulvet. For å minimere utseende skjeve vegger, vil du begynne å installere linoleum fliser på dette midtpunktet.
To.
Legg ut din flisene uten å fjerne papiret backing. Etabler ditt mønster, inkludert eventuelle grenser eller design. Når du har bestemt deg for layout, fjerne fliser og stable dem for rad slik at du vet hvor du skal installere dem.
tre.
Fjern papiret backing og plassere første brikken i midten av rommet slik at to kantene er på linje med kritt linjene. Trykk flisen fast til gulvet for å sikre at limet er fullstendig fast i sement. Gjenta denne prosessen for å installere resten av fliser, holde kantene av platene stanget tett sammen.
Fire.
Cut linoleum fliser som nødvendig med en skarp kniv verktøyet. Bruk en rett kant å lede din kutt.
Fem.
Roll flisene med en 100-kilos gulvet roller når alle linoleum er installert. Dette bidrar til at limet er festet til gulvet.
6.
Bytt trim eller ornamentering som ønsket å fullføre prosjektet.

Andre artikkelen

 • hvordan antikke en boks tak (trykket metall taket)
 • hvordan å designe ditt rom til å se ut i solsystemet
 • hvordan tack tau til taket til pynt
 • hvordan å male sammensatte ytterkledning
 • hvordan å identifisere skifer
 • hvor å konvertere et bad i et spa
 • hvor du finner dyp lomme queen size ark
 • popcorn taket hjelp
 • hvordan keramiske fliser i taket mastic eller thinset
 • hvordan å åpne hus vinduer
 •