hvordan å dekke kleshengere

hvordan å dekke kleshengereTildekking en henger med polstret dekorative stoff er en god måte å bruke opp restene rester av stoff eller å resirkulere klær og gammelt sengetøy. Du kan gi dekkes hengere som gaver til familie og venner eller selge dem på håndverket show. Prosjektet er relativt rask og enkel, selv for nybegynnere

Du trenger:. .
Newspaper
Wooden kleshenger.
Blyant.
Målebånd.
Saks.
1/4-yard dekorative stoff.
Rett pins.
Symaskin.
1/4-yard dyne batting.
Tang.
Håndsøm nål og tråd.
5/8-inch bredt bånd, 24 inches lang.


en.
Legg ut et ark med avis på arbeidsbordet. Plasser tre kleshenger i midten av papiret. Spore tre formen på den ene halvdelen av hengeren, fra tuppen av den ene skulderen til midten under kroken. Fjern hengeren. Trace rundt trukket figuren, 1 tomme større. Skjær ut mønsteret.
To.
Brett 1 /4 verftet av stoff i to lag med de rette sidene sammen. Pin mønsteret på stoffet og klipp ut gjennom begge lag. Flytt mønster og klippe ut et par til. Hvert par vil dekke halvparten av hengeren.
Tre.
Pin sammen kantene med en kleshenger dekke par. Ikke pin slutten som møter midten av hengeren. Sy en 1/4-tommers Sømmonn langs festet kantene på hengeren dekselet. Gjenta med det andre paret. Snu sydd hengeren dekker høyre side ut gjennom unsewn slutten.
Fire.
Mål fra den ene skulderen enden av hengeren opp til toppen av tre nakken og ned til enden av den andre skulderen enden. Legg 2 inches til at måling. Klipp et stykke quilt batting 6 inches bred med hengeren måling. Brett vatt i to, matchende de to korte endene. Skjær gjennom foldet slutten, skaper to strimler av vatt.
Fem.
Fjern horisontale buksene bar fra hengeren med en sterk rykk. Bruk tang til å fjerne neglene.
6.
Wrap lengden på en vatt stripe rundt tre armen på den ene halvparten av hengeren. Overlapping i kantene og pin. Gjenta med den andre stripe på den andre halvparten av hengeren. Pin midten sammen der endene møtes. Hand-søm på den låste kantene for å feste vatt.
7.
Sett ett stoff hengeren dekker over en arm av vatt-dekket hengeren og veilede det til sentrum av hengeren nakken. Gjenta med det andre stoffet hengeren dekker. Pin endene sammen hvor de møtes ved først å brette endene under 1 /4 ". Hand-stitch låste endene sammen.
8.
Cut en 24-tommers lengde 5/8-inch-wide bånd. Plasser midten av båndet under midten av nakken. Trekk ender opp, dekker håndsydde søm. Vikle båndet rundt bunnen av wire krok og slips i en bue. Trim båndet ender.

Andre artikkelen

 • hvordan antikke en boks tak (trykket metall taket)
 • hjem taket behandlinger
 • hvordan å male et nattehimmelen i taket
 • lys som prosjekt på taket ditt
 • snekring ideer til taket
 • bad taket maleri ideer
 • taket støping ideer
 • hvordan søke taket tekstur uten en pistol
 • hvordan å henge i taket fixture
 • hvordan å dekke kleshengere
 •