hvordan å designe ditt rom til å se ut i solsystemet

hvordan å designe ditt rom til å se ut i solsystemetSolsystemet består av åtte planeter, eller ni dersom du inkluderer Pluto. Følgende er den rekkefølgen som planetene går i bane rundt Solen: (. Selv om Pluto har blitt diskontert som en planet, og regnes nå som en dvergplanet) Merkur, Venus, Jorden, Mars, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun og Pluto Vi har lenge vært fascinert av disse planetene som dominerer nattehimmelen så langt unna. Å bringe dem litt nærmere hjemme, dekorere rommet ditt til å se ut i solsystemet du ser utenfor vinduet hver natt.

Du trenger:.
Maling og malerverktøy MobiltelefoniStyrofoam baller (flere størrelser).
Glow-in-the-dark stjernene.
Glow-in-the-dark maling.
String.
Skruekroker.
Anlegg papir.
Saks.


en.
Paint i rommet for å representere nattehimmelen i verdensrommet. Du kan teppe i hele rommet, inkludert taket, med mørk blå eller sort lakk.
To.
Paint en stor sirkel på taket med appelsiner, til røde og gule representerer solen. Det kan være lurt å legge flammer på sidene av Sun å gi den en mer strålende touch.
tre.
Lag planetane i solsystemet ved hjelp av skum baller i ulike størrelser. Husk den relative størrelsen på planetene, samt de respektive planetene "fargelegger når du maler dem.
Fire.
Opprett Saturns ringer. Klipp ut en stor sirkel fra et stykke papir konstruksjon. Ta et stykke konstruksjon papir og brett den i to. Skjær en halvsirkel ut av brettet stykke bygging papir på brettet slutten. Dette vil gi deg en stor sirkel. Brett sirkelen i to igjen, og kuttet en annen halvsirkel, slik at omtrent en tomme i bredde for å danne ringen. Brett ut papiret, og du vil nå ha en sirkel med et hull i midten. Dette representerer Saturns ringer. Du kan deretter plassere Saturns skum ballen i hullet, må du kanskje justere ringene å passa pent rundt skummet ballen
5
Lag en stor mengde asteroider ut av ørsmå skum. . baller og male dem svarte. De vil representere asteroidebeltet mellom Mars og Jupiter.
Seks.
Fest en skrue krok i begge ender av hver streng. Vri én skrue kroken fra hver streng i hver skum ball. Paint strengene svart for å skape illusjonen om at ballene er flytende.
7.
Regne ut posisjonen til hver planet i forhold til hverandre. Du vil ønske planetene å omringe sol på taket, men pass på at Merkur er nærmest sola, mens Neptun (eller om du foretrekker det, Pluto) er lengst bort fra sola.
8.

Skru i skruen kroker for hver planet i taket. I mellom Mars og Jupiter, legge til asteroider fra asteroidebeltet.
Ni.
Legg glow-in-the-dark stjernene til sideveggene for å holde følelsen av solsystemet selv når det er tid for sengen. Bruke lyser i mørket stjernene, kan du lage noen av stjernebildene på sideveggene. Du kan også legge glow-in-the-dark maling til planetene og Solen.

Tips og advarsler


 • Hold skummet ballene langt borte fra alle åpninger eller fans, og også holde dem så nær taket som mulig for å unngå å treffe folk hodet når de går i rommet.
 • Andre artikkelen

 • hvor du finner dyp lomme queen size ark
 • hvordan å blande emalje og akrylmaling
 • taket støping ideer
 • enkleste måten å sette vin korkene i taket
 • Slik oppdaterer du taket med underfundig flis og bæresystem
 • hvordan å henge i taket fixture
 • popcorn taket hjelp
 • hjem taket behandlinger
 • hvordan å male en låve taket
 • hvordan å designe ditt rom til å se ut i solsystemet
 •