hvordan å designe en seng headboard & footer

hvordan å designe en seng headboard & footerEn ny hodegjerde og bunntekst kan forbedre utseendet på nesten alle soverom. Et slikt prosjekt kan innebære en helt enkel tilnærming, som dekker kryssfiner med stoff, skinn eller vinyl. Et annet alternativ er å male noe kunstnerisk på en tre hodegjerde og fotbrett. Utseendet på den nye brikkene skal harmonisere med rommet og ikke overdøver den andre møbler. Men hvis rommet trenger litt pizazz, kan headboard tjene som midtpunkt

Du trenger:.
Skisser blokk og blyant
. Målebånd.
Half-tommers kryssfiner.
to av fire trelast.
Ban så.
Skumgummipolster.
Stoff-støttet vinyl eller skinn.
Stifte pistol.
Brass stifter.
Metal hardware.
Rustfrie skruer.


en.
Skisse en tegning av soverommet ditt med møbler plassering. Tegn sengen fra forskjellige vinkler for å avgjøre om du vil feste headboard direkte til vegg eller til sengerammen. Vurdere å gjøre headboard nå helt til taket området for en friskere i uttrykket.
To.
Mål området på veggen headboard vil ta opp. Finne ut om du vil headboard å være firkantet eller avrundet øverst på begge sider. Lag et mønster ut av et stort stykke papir og tape det lett til veggen. Hvis størrelsen er riktig, spore design til 3/4-inch kryssfiner. Gjør det samme for footboard delen. Bruk to tykkelser av kryssfiner for både hodegjerde og fotbrett hvis du ønsker tyngre og sterkere stykker.
Tre.
Kapp kryssfinér ved å legge hvert stykke på gulvet. Sett to-by-fire plater under kryssfiner å heve den opp for å kutte. Bruk en rund-blad elektrisk sag til å kutte designen du spores på hvert stykke. Sett kniven 1 /4 tommers dypere enn tykkelsen på treet. Arbeid sakte og jevnt, slik at bladet ikke vil fange på tre og kuttet en flenge. Søk hjelp av en eller flere personer til å hjelpe du holder veden på plass for å kutte. Bruk en tabell så i stedet, hvis du er flink til å bruke en. Laminat to hodegjerde design og to footboard design tilbake til tilbake for dobbel tykkelse ved hjelp av trelim og C-klemmer, hvis du ønsker det.
Fire.
Staple skum plater sikkert på kryssfiner eller hodegjerdet overflaten på alle overflater til puten headboard. Dekk til polstring med materiale du ønsker. Kutt materialet til å passe på hodegjerder og dets tykkelse forlate 5/8-inch sømmer. Sy på feil side ved hjelp av møbeltrekk-styrken nåler på symaskinen. Gå over sømmer to ganger for dobbel styrke. Trim alt overflødig i sømmer områder, etterlot seg en 1/4-tommers margin. Ta til høyre side ut og slip dekker ned over hodegjerdet. Fest materialet på baksiden av hodegavl med messing stifter spikret på plass ned en tomme fra toppen.
fem.
Dekk footboard å matche headboard, men sikkert med bare én messing tack på hver side. Spikre en messing tack på hver oversiden av fotbrett som vender mot madrassen. Deretter trekker stoffet ligger tett ned til bunnen områder av hodegjerde og fotbrett. Stift sikkert langs bunnen der det ikke vil vise. Skru metal hardware til bunnen av hodegjerdet for å feste til sengen ramme. Fest maskinvare til fotgavl, også. Få noen til å hjelpe deg løfte hodegjerde og fotbrett på plass for å feste.

Tips og advarsler


 • Nail metal scrollwork eller spesielle metall berører til forsiden av headboard. Kjøp gull eller sølv dekorative maskinvare som vil matche enten gull eller sølv metall sconces festet til veggen på hver side av headboard. Denne teknikken fungerer best på skinn-tildekket eller vinyl hodegjerder. Bruk skruer lenge nok til å holde metallpynt sikkert på plass på kryssfiner strukturen. Du trenger ikke ha noe å falle av, på sengen.
 • Hvis du bestemmer deg for å sikre headboard direkte til veggen, vil sengen trolig ser rart med et vedlagt fotbrett. Vurder å bruke headboard bare hvis du gjør feste den til veggen. Kontroller at maskinvaren er sikker å unngå skade.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du installerer linoleum over vinyl
 • hva er ral farge?
 • hvordan å skjære i taket og veggen når du maler
 • enkleste måten å sette vin korkene i taket
 • stiler av rustikke møbler
 • lys som prosjekt på taket ditt
 • hvor å putte linoleum på et sementgulv
 • hvordan man bygger en stor mur fontene med ristet marmor fliser
 • hjem taket behandlinger
 • hvordan gjøre brunt papir lampeskjermer
 •