hvordan å henge i taket fixture

hvordan å henge i taket fixtureCeiling lysarmaturer gi huseiere med ekstra dekorere alternativer, fordi når ledningene er på plass, kan du henge nesten alle slags feste. Taklys frigjøre elektrisk beholdere og tillate flere møbler arrangementer. De er generelt lett å wire og kan installeres på en kveld

Du trenger:.
Nøkkelhullet så eller verktøyet kniv
. Fish tape for threading-kabel.
To-wire metallisk kabel.
Skrutrekker.
Lysbryter.
Switch boksen.
Lampen.
Fixture koplingsboks og montering maskinvare.
Elektriske koblinger.


en.
Slå av strømmen til kretsen som du planlegger å bruke for kampen. Kontroller at kretsen kan håndtere den ekstra belastningen ved å beregne den totale effekten på kretsen. Hvis det er en 15-amp krets (du kan sjekke dette ved å se på sikringen) det tåler ikke mer enn 1440 watt.
To.
Skjær hull til lyset bryteren og taket fiksturen. Produsentens anvisninger vil fortelle deg hvor stort hullet skal være. Bruk bryteren boksen som en mal for bryteren hullet. Skjær et annet hull rett ovenfor strømbryteren der vegg og tak møtes. Dette gjør threading den elektriske ledningen enklere. For å unngå å måtte fjerne gulvet forming og klipp hakk i enhver vegg stenderne mellom strømforsyningen stikkontakt og den nye bryteren, plasserer bryteren hullet rett over tilbudet stikkontakten.
Tre.
Installer fixture koplingsboks og bytte-montering hardware. Ikke monter kampen koblingsboks direkte i taket i stedet, feste en spenne mellom to takbjelker og fest koblingsboksen til baren. Bryteren boksen kan monteres direkte på gips.
Fire.
Tråd den elektriske kabelen fra bryteren til lampen ved å kjøre fisk tape gjennom hullet nær taket over taket til fixture koblingsboks. Fest kabelen til fisken tape, og trekke den tilbake mot hullet. Drop kabelen ned til bryteren boksen.
Fem.
Tråden kabelen fra strømforsyningen til bryteren. Hvis du ikke kan plassere bryteren over uttaket, fjerne baseboards mellom stikkontakten og slå. Kjør kabelen ned fra stikkontakten til gapet mellom gips og gulv og over til bryteren. Klipp et lite hull nær gulvet under bryteren for å hjelpe til å gjøre det igjen fra den horisontale løpe til den vertikale.
6.
Gjør tilkoblinger. Koble den sorte ledningen fra strømforsyningen til en av messing skruene på lysbryteren. Bruk en elektrisk kontakt til å bli den hvite (nøytrale) ledningene sammen. På lampen kobler du den hvite ledningen fra bryteren til den hvite ledningen til lampen, og bli med svarte ledningene sammen. Ground kampen til koblingsboksen.
7.
Bruk av maskinvare som fulgte med lys, feste lampen til takboks. Bruk en drywall patch kit å reparere eventuelle hull.

Andre artikkelen

 • hvordan søke taket tekstur uten en pistol
 • hvordan tack tau til taket til pynt
 • planked taket behandlinger
 • enkleste måten å sette vin korkene i taket
 • taket støping ideer
 • hvordan gjøre et hav tema lysestake
 • hvordan å male en låve taket
 • trenger sement veggene skal sheetrocked dersom spray maling en kjeller taket?
 • hvordan keramiske fliser i taket mastic eller thinset
 • hvordan å henge i taket vin rack
 •