hvordan du installerer linoleum over vinyl

hvordan du installerer linoleum over vinylRullvare materialer som vinyl og linoleum tilbyr en rekke fordeler til huseiere. Disse materialene er rimelig, lett å vedlikeholde, og ganske motstandsdyktig mot vann og flekker. Disse funksjonene gjør vinyl og linoleum populært valg for installasjon på kjøkken, bad og ganger, så vel som i andre deler av hjemmet. Hvis du har eksisterende vinyl og ønsker å erstatte den med linoleum, kan du kanskje å bare la det eksisterende gulvet på plass og dekke det med ny linoleum gulvbelegg. For å finne ut om denne metoden vil fungere for gulvet, ta deg tid til å sjekke din eksisterende vinyl nøye for å fastslå tilstanden.

Du trenger:
Broom
. Preging sammensatte.
Sparkel.
Målebånd.
Krittstrek.
Linoleum lim.
Tannsparkel.
Linoleum fliser.
Kniv.
Straight edge (som en metal hersker).
100-kilos gulvet roller.
Molding.
Hammer.
Fullfør negler.


en.
Inspiser eksisterende vinyl gulv. Se etter peeling, sprekker eller løse deler. Hvis vinyl viser noen av disse tegn på skader, ikke prøv å installere linoleum uten å fjerne vinyl først. Hvis vinyl er i god stand og ser ut til å være fast følges undergulvet, fortsett med linoleum installasjon.
To.
Fei eller støvsug din vinyl gulvet for å fjerne all smuss og støv. Bruk en støvsuger slange vedlegg som trengs for å nå trange områder som hjørner eller avstandsstykker under skap eller hvitevarer.
Tre.
Inspiser teksturen av vinylgulv. Hvis det er strukturert på noen måte, kan dette mønsteret viser gjennom nye linoleum. For å forhindre dette, pels vinyl med en preging sammensatt, med tannsparkel. Legg nok av denne forbindelsen å skjule alle tekstur, og deretter vente på gulvet tørke.
Fire.
Finn midtpunktet av gulvet. Snap en krittstrek fra midtpunktet på hver vegg til vegg motsatte. Punktet hvor disse linjene krysser hverandre representerer midten av gulvet.
Fem.
Spre linoleum lim over halve gulvet med en tannsparkel. Vent til limet føles tørr å ta på før du begynner å installere fliser. Sjekk produsentens anvisninger for lim for å få mer informasjon om lim innstilling ganger.
6.
Installer fliser i midten av rommet. Press platene fast i limet, men unngå å skyve fliser over prioritert gulvet. Hold kantene på hver flis tett linje med tilstøtende fliser.
7.
Cut linoleum fliser etter behov, ved hjelp av et verktøy kniv og rett kant. Varm opp flisene med en hårføner eller varmepistol (valgfritt) for å gjøre dem mer smidig og lett å skjære.
8.
Gjenta trinn 5 til 7 for å fullføre andre halvdel av gulvet .
9.
Roll gulvet ved hjelp av en 100-lb. gulv roller. Start i midten av rommet og arbeid ut mot veggene. Dette vil sikre at flisene er fullstendig fast til vinylgulv under.
10.
Installer trim eller ornamentering rundt kantene av gulvet som ønsket å fullføre prosjektet.

Andre artikkelen

 • Slik oppdaterer du taket med underfundig flis og bæresystem
 • hvordan å henge persienner
 • hvelvede taket design ideer
 • taket støping ideer
 • bali persienner installasjon
 • hvordan søke taket tekstur uten en pistol
 • hvordan å male et nattehimmelen i taket
 • hvordan du installerer linoleum over vinyl
 • ideer for en bokhylle rundt en peis
 • Acacia vs teak
 •