hvordan man bygger en stor mur fontene med ristet marmor fliser

hvordan man bygger en stor mur fontene med ristet marmor fliserOpprett et midtpunkt i huset eller hagen med en stor, ramlet-marmor-fliser veggfontene. Tumlet-marmor-fliser vises mykere enn andre naturstein fliser på grunn av utvannet fargepaletten og tumbling prosessen. Den myke utseende reduserer ikke dramatiske konsekvensene av en stor vegg fontene laget ved hjelp av tumlet marmorfliser. Flisene er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger hjemme butikker og nettbutikker

Du trenger:.
3-feet-wide-by-6-foot-long-by-3/4-inch-thick ark med marine kryssfiner.
2 6-tommers firkantede blokker med 3/4-inch-thick marine kryssfiner.
2 1 1/4-inch-long treskruer.
Skrutrekker.
Vanntetting maling.
Pensel.
18 12-tommers kvadratiske tørkes marmor fliser.
Vanntett konstruksjon lim.
Stone sealer.
2 vinyl gutter parentes.
1/2-inch-long treskruer.
Vinyl takrenner.
Gjæringssag.
Drill.
1/4-tommers diameter boret.
3/4-inch diameter boret.
2 vinyl gutter endestykker.
3 1/2-foot-long rektangulære betong planter.
Silikon.
Bricks.
Veggfester.
Nedsenkbar foss pumpe.
Plast rør.
Saks.
Duct tape.


en.
Fest to 6-tommers firkantede blokker av marine kryssfiner til to hjørner av enten tre-fot-brede siden av store ark med kryssfiner. Sett en 1 1/4-inch-long treskrue inn i midten av blokker for å feste dem til kryssfiner. Denne siden av kryssfiner arket er nå baksiden av den store veggen fontenen.
To.
Tett rå kantene og baksiden av marine kryssfiner med vanntetting maling for å matche fargene i den tumlet marmor fliser. La malingen tørke.
Tre.
Dekk umalte siden av marine kryssfiner ark med 12-by-12-tommers ramlet-marmor fliser. Lim flisene til kryssfiner med vanntett konstruksjon lim. La limet tørke i 24 til 48 timer basert på produsentens anbefalinger.
Fire.
Bruk stein sealer til tumlet-marmor fliser. Den sealer vil beskytte flisene mens bringe ut noen av fargene som ble fortynnet i tumbling prosessen.
Fem.
Fest vinyl rennesteinen brakettene til hver ende av 3-fot bred side med tre blokker på baksiden. Fest brakettene med tre skruer.
6.
Cut en 3-meter lang del av vinyl rennesteinen med en gjæringssag. Smekk på endestykkene til hver ende av rennen.
7.
Bor 1/4-inch-diameter hull hver 1 /2 "langs bunnen av rennesteinen. Bor et 3/4-inch-diameter hull i en av endestykkene.
8.
Plasser en 3-1/2-foot-long rektangulær konkret planter langs veggen hvor du planlegger å plassere store marmor veggen fontenen. De planter bør være minst 12 inches dyp. Seal noen dreneringshull i betong planter med silikon. La fugemasse tørke.
9.
Lim en dobbelt rad med murstein inne i betongen planter langs baksiden med vanntett konstruksjon lim. Stack og lim en enkelt rad med murstein på toppen av mursteinene lengst fra planter veggen på første rad. Klossene vil heve tumlet-marmor-fliser vegg innen planter, og også hjelpe spenne den på plass. La limet tørke 24 til 48 timer.
10.
Fest veggfester til tre blokker på baksiden av marmor fliser veggen. Fest tilsvarende deler av veggfestene til området av veggen der toppen av fontenen vil hvile over den konkrete planter.
11.
Stand den store, tumlet-marmor-fliser vegg på toppen av murstein i planter slik at kanten av marmor fliser hviler mot kanten av stablet raden av murstein. Koble veggen fester på baksiden av kryssfiner til fester på veggen. Hook rennesteinen av konsollene på toppen av den veltet-marmor veggen.
12.
Plasser nedsenkbare pumpen fossen inne i betongen planter, like til siden med hullet i rennesteinen endedeksel. Skjær en 7 1/2-foot lengde på plast rør. Fest den ene enden av slangen til pumpen. Kjør slangen opp på siden av marmor veggen og sett den inn i hullet i rennesteinen endestykket. Seal åpningen i rennesteinen endestykket rundt plast slangen med silikon. Tape slangen på baksiden av marmor veggen med tape for å holde den ute av syne.
13.
Fyll planter med vann. Slå på pumpen, og vannet vil sirkulere fra planter til rennesteinen. Hullene bores ned i rennesteinen vil sende vannet flyter over marmor veggen, tilbake til planter.

Andre artikkelen

 • hvordan å designe ditt rom til å se ut i solsystemet
 • hvordan du finner ut hvor mange teppefliser er nødvendig
 • hvor å fjerne maling flekker fra en popcorn taket
 • hvordan gjøre brunt papir lampeskjermer
 • hvordan å henge høyttalerne fra taket
 • hvordan å blande emalje og akrylmaling
 • taket støping ideer
 • hvordan antikke en boks tak (trykket metall taket)
 • hvordan vet jeg om jeg har trippel-panelet vinduer?
 • hvordan å henge i taket fixture
 •