hvordan tekstur en sement vegg

hvordan tekstur en sement veggEn vanlig, naken sement vegg kan bli transformert med gips og maling til å lage en vegg Med mønster. Helt forkledning sletten sement for å lage en stucco tekstur ser ofte sett i gamle verden interiør ordninger. Opprette en prøve bord og øve på teknikken før texturizing sementen veggen

Du trenger:.
Vernebriller
Ansiktsmaske.
Gummi kjemikalieresistente hansker.
Muriatic syre.
Vann.
Bucket.
Sagflis.
Wood røre pinne.
Disponibel plastfolie.
Hand sparkel.
Pressure dyse.
Power kost.
Vacuum.
Mur maling.
Maling skuffen.
Medium lur roller.
Vinklet trim pensel.
Sparkelmasse.
Sparkel.
Sandpapir.
Latex maling.
Chip pensel.

Etch på Wall's Surface


en.
Forbered sement vegg for grunning og maling av etsing i veggen overflate. Hopp over dette trinnet hvis sementen veggen er malt. Ta på vernebriller, ansiktsmaske og gummihansker hele tiden når du arbeider med muriatic syre for å unngå innånding kjemikalier og skape alvorlige brannskader.
to.
Bland sammen en del muriatic syre og 10 deler vann i en tom bøtte. Legg til 1-1/2 kg. av sagspon for hver gallon av blandet løsning. Bland med en tre maling røre pinne. Forbered £ 25. av mettet sagflis for hver 120 kvadratmeter vegg plass.
tre.
Place tykk plast engangs plater på gulvet overflate. Sørg for at alle områder er skikkelig behandlet.
Fire.
Spre sagflis blandingen på overflaten med en hånd sparkel, fast trykke blandingen på plass slik at syren kan etse inn i betongen. Flytte rundt på sagflis med murskje hvert 5 til 10 minutter for å aktivere syre og fortsette den etsende prosessen. Sjekk grovheten på overflaten til en lett teksturert overflate er kjente, veggens overflate vil ligne på nummer en eller to sandpapir ruhet
5
Fjern sagflis blanding med murskje eller. . rake. Skyll veggen med store mengder vann. Bruk et trykk dyse og skrubb med en kraft kost for å fjerne all syre og rester.
6.
La veggen tørke. Veggen skal kjennes litt kjølig eller romtemperatur. Dersom veggen er kaldt å ta på, fortsette å vente til betongoverflaten og inne er tørr før du fortsetter videre til maling prosessen. Vacuum noen rester pulver fra veggene om synlige antyder sanne verdien Paint.

Prime på Betong


en.
Bruk mur maling på veggen. Bruk akryl latex blokk filler maling eller vanntett maling. Se etter maling beregnet for betong overflater. Hell malingen i et maling skuff. Mette et medium lur roller i maling, og gjelder veggens overflate. Roll på veggen i lange vertikale striper. Sørg for at hele området er dekket.
To.
Påfør et strøk maling hvis de konkrete absorberer det første strøket. Paint omkretsen av veggens overflate med en trim pensel. Hold penselen i vinkel, og bruke en liten mengde maling til den spisse enden av penselen. Beveg børsten jevnt langs kanten av veggen, male alle områder som ikke nås av valsen.
Tre.
La veggen tørke 24 timer. Trykk på vegger for å sikre at de er tørre å røre. Fortsett tørketid om veggene føles kalde.

Struktur


en.
Åpne en 5-gallon bøtte med sparkelmasse. Legg til en liten mengde destillert vann hvis plasteret virker tørt. Bland med en ekorn mikseren festet til en hånd bore.
To.
Plasser en liten mengde av gips på en gipsvegg tannsparkel med sparkel. Hold sparkelen i 45-graders vinkel, og plasser den ene kanten av sparkelen mot veggen. Plasser gips på veggen overflate ved å skumme overflaten litt. Lag ulike bevegelser med murskje ved å vri og vende hånden til å lage tekstur på veggen. Dekker om lag 90 prosent av veggens overflate. La gipsen tørke 24 timer
3
Sand tørket puss med sandpapir. . Bruke en middels grus papir for å fjerne løse partikler og fallende gjenstander
fire.
Paint overflaten ved bruk av latex maling. Bruk den samme teknikken henrettet ved anvendelse av første strøk med primer. Bruk en tykk, grov lur roller for den teksturerte overflaten. Stipple maling inn i sprekker av tekstur vanskelig å nå med valsen bruker en gammel chip børste. Du kan trenge flere strøk med maling for selv dekning, strukturen vil lett absorbere ett femtinitti lag med maling. La det tørke 24 timer.

Andre artikkelen

 • hvordan å forgylle gull leaf
 • hvordan søke taket tekstur uten en pistol
 • hvordan renail vegg til vegg tepper
 • det beste kjøkkenet hjørnet synker
 • hvordan å henge høyttalerne fra taket
 • hvordan å male et nattehimmelen i taket
 • hva er et alternativ til bladgull i taket?
 • hvordan måle og henge vertikale persienner
 • moderne hjemmelaget møbler
 • snekring ideer til taket
 •