kan en energieffektiv pære settes i et lukket lampen?

kan en energieffektiv pære settes i et lukket lampen?Tilknyttede lysarmaturer, ofte brukt for utvendig belysning, beskytte lyspærer fra vær. Ifølge Environmental Protection Agency's hjemmeside, hvis alle hjem i Amerika ville erstatte en vanlig lyspære med en Energy Star pære, ville Amerika spare nok energi til effekt 3 millioner hjem i et år.

Denne endringen også vil redusere utslippene av klimagasser tilsvarende mengden produsert av 800 000 biler. Beskytte miljøet og spare penger ved å lære hvordan å velge riktig energieffektive pære.

Økonomisk

Ifølge EPA, sammenlignet med en vanlig lyspære, er en kompakt lysrør's (CFL) energibruk 75 prosent mindre, og dens levetid er 10 ganger lengre. Det lønner seg også for seg selv i seks måneder.

Utvalg

Energieffektive lyspærer passer til mange vanlige typer innendørs og utendørs lysarmaturer. CFLs inkluderer skrue i base typer og de med to pinner som blir presset inn og vridd.

velge riktig pære innebærer undersøke pæren er i bruk i vedlagte lysarmaturer. Kontroller lyspæren base for å se om er skruen inn eller to-pin type, og gjør et notat av watt. For eksempel kan inngangsbelysningen krever en 75-watts Twister, og gangveien lysene kan kreve 100-watts to-pin pærer. En 22-watts CFL har en lyseffekt tilsvarende en 100-watts lyspære.

Mange butikker har et bredt spekter av CFLs. Den EPA, online leverandører og CFL pakkene inkluderer informasjon om wattstyrke ekvivalenter og velge CFLs.

Endre sjeldnere

Bortsett fra chore av skiftende lyspærer, vedlagt inventar pleier å være problemfri. Den vedlagte fiksturen beskytter lyspæren fra elementene, skader og rusk.

På grunn av deres lengre liv, CFLs gi lys for en lengre periode uten å kreve at brukeren endrer lyspærer så ofte.

Velge mer langvarig energieffektive lyspærer gir en fordel for lukket lysarmaturer. Disse kamper krever ofte demontering med en skrutrekker for å skifte lyspæren. Noen vedlagte inventar krever bruk av en stige for lyspære endring. Næringseiendommer vil spare penger på arbeidskraft i tillegg til å spare energikostnader.

Phillips Lighting slår fast at CFLs arbeid i vedlagte lysarmaturer, men kan ha kortere levetid. Tatt i betraktning lenger liv CFLs, gjør dette likevel et mer økonomisk valg for en lukket belysning ligaen enn en lyspære.

Andre artikkelen

 • hvor å putte linoleum på et sementgulv
 • hvordan å henge høyttalerne fra taket
 • hvordan vet jeg om jeg har trippel-panelet vinduer?
 • snekring ideer til taket
 • taket støping ideer
 • hvordan å male en sement flis taket
 • hvordan antikke en boks tak (trykket metall taket)
 • hvordan måle og henge vertikale persienner
 • ideer for en bokhylle rundt en peis
 • hvor kan jeg finne unike senger?
 •