om skjermen inventar og vegg hyller

om skjermen inventar og vegg hyllerForhandlere bruke displayet inventar til å presentere varer på point-of-salg. De kommer i en rekke størrelser, design stiler og materialer: tre, plast, akryl og metall. Display hyller, ligner til vegg-hyller for bøker, er en form for display feste finnes nesten overalt varer selges

The Evolution of Display Inventar

The post-verdenskrig periode i Amerika introduserte design innovasjon og endring til amerikansk detaljhandel i et hurtig tempo. Før krigen hadde de fleste amerikanske virksomheter ingen spesiell vise kamper utover vanlig hyller. Noen design innovatører som Walter Dorwin Teague, Gilbert Rohde og Raymond Loewy hadde begynt å aestheticize emballasje og display, men bare for en forbruker elite. Stort sett, var slike hyller fortsatt bygget av snekkere på stedet. På slutten av 1950-tallet og 1960-tallet flere selskaper begynte å bygge vise kamper ikke for sin egen virksomhet, men for andre. Skjerm inventar og utstillingsdesign ble profesjonalisert.

Pop Art og popularisering

I 1960 Pop Art ble en ny hovedstrømmen av amerikansk kunst. Andy Warhols berømte Brillo bokser, håndmalte imitasjoner av den opprinnelige masseproduserte Brillo-boksen, forvirret skillet mellom høy kunst og lav kunst og reflekterte en ny forståelse for amerikansk dialekt design. Warhol og James Rosenquist begynte som kommersielle designere eller logge malere; Robert Indiana tilpasset sign-maleteknikker og kunstfag. Påvirkningen av disse artistene ga ny mening til populære former for amerikansk design og gradvis påvirket retningen på displayet reklame, vise inventar og vise hyller.

Eksklusivitet og Display Inventar

Tidlig forekomster av denne nye estetiske i displayet kamper reflekterte denne blanding av "høy" og "lav" former for design i Amerika, men også representerte en videreføring av "høy" forbruk. Den tidlige forhandlere (fra ca 1950 to1970) som ansatt fagfolk til å utforme sine skjermer var stort sett high-end butikker som Neiman Marcus. Mange massemarkedet detaljhandel, derimot, gjorde likevel ikke ser så mye forskjellig fra displayet inventar og hyller av de tidlige 1940-tallet.

popularisering av Good Design

Etter hvert begynte masse-markedet forhandlere i 1960 og 1970 for å sette pris på den økonomiske fordelen av god design. Design Research, opprinnelig en en-butikk business i Cambridge, Massachusetts, vokste ut av en engelsk akademisk bevegelse vekt ukomplisert og grafisk-orientert design og oppnådde enorm vekst i 1970.

Barney's og tilbake til Artlessness

The trend mot arkitektonisk påvirket vise kamper har fortsatt inn i det 21. århundre, og har blandet seg med en annen trend som går tilbake til begynnelsen handel: pipe-racks og bevisst artless skjermer. New York's high-end klær forhandler, Barney's, vedtatt dette estetiske tidlig, men andre, som Maxfield's i Los Angeles, har bar det videre til en mer ekstrem, til i dag piperack skjermer og vanlig hyller med liten eller ingen pryd mer enn høy intensitet belysning kan mener budsjettet detaljhandel-eller det motsatte.

Andre artikkelen

 • hvordan å legge trestrimler gulv over betong
 • hvordan å identifisere skifer
 • hvordan å reparere skadede fascia med epoxy
 • hvordan du kan dekorere med en droppet taket på kjøkkenet
 • hvordan å henge høyttalerne fra taket
 • hvordan man skal utforme et spa-rom
 • hjem vinbar design ideer
 • hvor kan jeg finne unike senger?
 • måter å bruke gjennomgangen plass for oppbevaring
 • hvordan å reparere bambus rullegardiner
 •