slipp taket ideer til en kjeller

slipp taket ideer til en kjellerUnfinished kjellere kan virke kald og uninviting. Etterbehandling kjelleren er en god måte å legge til flere brukbare plass til ditt hjem. I tillegg til veggkledning og gulv, bestemme hva de skal gjøre med tak kan være en utfordring. Det er mange kreative ideer for å bruke drop tak i kjelleren.

Ceiling Tile Stil

En måte å tilpasse slippe taket er med fliser valg. Et bredt utvalg av fliser er tilgjengelig. Standard himlingsplater vanligvis kommer i en off-white finish. Dette er bra for å maksimere lys i kjellere. Relativt rimelig, er disse flisene også lett skiftes ut hvis man blir skadet eller misfarget.

Hvis det jevne hvite finish er bare litt for "vanilje" for deg, så kanskje en strukturert flis ville være et bedre alternativ . Tilgjengelig for egendefinert rekkefølge fra de fleste hjemme sentre, teksturert fliser legge visuell interesse og myke følelsen av drop tak.

Hvis retro eller vintage styling er din greie, så tin fliser kan være riktig for deg. Med utseendet på tinn himlingsplater fra viktoriansk tid, disse flisene kommer i forskjellige farger fra hvitt til krom til kobber, så du er sikker på å finne en som passer din innredning.

Farget og mønstret fliser

farge og design er alltid verdsatt i hjemmet dekorere, og med en dråpe himling det finnes et bredt spekter av valgmuligheter. Du kan bestille fliser i de fleste vanlige farger. Velg glatte eller profilerte fliser i din favoritt farge, eller mikse og matche for enda mer variasjon.

Prøv striper i ensfarget flis eller et rutemønster. Bruk ulike farger for ulike områder av plassen. Blande den opp og ikke vær redd for å eksperimentere.

Acoustic takplate kan også være malt til alle farger. Maling på et mønster som en ramme, eller et veggmaleri av en natt himmel eller andre kunstverk. Tegn ditt design til skala på millimeterpapir og overføre den til taket en brikke av gangen.

Lighting Drop Himlinger

Lighting spiller en stor rolle i å gjøre kjelleren områder føler seg mer åpen. Med slipp taket, kan lysarmaturer skal installeres med et felles verktøy kniv. Bruk innfelt bokser til å sette lys der du ønsker det. Mange av dem er utstyrt med feste klips beregnet for slipp tak, eller du kan kjøpe hardware fra din lokale hjem sentrum.

Klar eller farget akryl paneler kan byttes ut med fliser slik at enda mer belysning muligheter. Shine lys ned gjennom klare paneler, eller støpte farger eller malt-on skygge mønstre på tvers av møbler, vegger og gulv.

Når omorganisere møbler, hvorfor ikke ordne taket også. Farger, mønstre og selv lysarmaturer kan flyttes til bedre fremheve den nye layouten raskt og enkelt. Prøv det med ark rock.

Andre artikkelen

 • trenger sement veggene skal sheetrocked dersom spray maling en kjeller taket?
 • snekring ideer til taket
 • hvor å fjerne maling flekker fra en popcorn taket
 • hvordan å male en sement flis taket
 • hvor du finner dyp lomme queen size ark
 • hvordan å male et nattehimmelen i taket
 • lys som prosjekt på taket ditt
 • bad taket maleri ideer
 • hvordan du installerer innfelt lyser opp til kode i taket
 • enkleste måten å sette vin korkene i taket
 •