zen skapet decor ideer

zen skapet decor ideerDin arbeidsplass eller hjemmekontor er en ideell setting for Zen innredning. Enten du ønsker et øyeblikk av ro eller bare sette pris på den strømlinjeformede utseendet av Zen design, dekorere din bås med Zen stil i tankene øker funksjonaliteten av plassen. Du kan ansette noen organisatoriske grep for en rask Zen oppdatering, eller investere i utførelser og inventar som utstråler Zen stil.

Avsluttes

Din Zen-inspirert bås begynner med ferdig. Hvis du har en vegg å male, vurdere naturlige nøytrale som stein grå, varmere rosa grå, salvie grønn, blek gul, krem eller en falmet jord tone. En matt eller eggeskall finish har større dybde og tekstur, men viser smuss og flekker lettere. En satin eller semi-gloss finish fungerer bra i høyere trafikk områder som tendens til å bli slitte og flekkete. Hvis du har stoff cubicle vegger, kan du likevel gi dem en Zen estetisk. Dekk dem med stoff, enten ved å koble stoffet direkte til båsen vegger eller ved å dekke et lerret panel eller et stykke lett papp med stoff og så henger den på båsen. Organisk, dye-free stoffer har en Zen utseende, mens falmet vintage stykker har litt japansk-inspirerte Wabi Sabi-stil.

Bagasje

Clutter avbryter strømmen av Zen båsen dekor. Før stashing alt i den nederste skrivebordsskuff, ta en lang, hard titt på hva forbruker din plass på skrivebordet. Du kan finne at du kan eliminere noen av elementene eller finne en plass utenfor bås din der du vil lagre det. Design din avlukket lagringsplan rundt de gjenværende elementene. Zen stilen tilsier at åpne områder har like stor om ikke større betydning enn fylt mellomrom, slik brette vekk at bunken med mapper. Snarere enn å ha en i boks på pulten din, holde et lokk kurv på en hylle som inneholder dine mest presserende bedriften. Invester i oppbevaringsbokser i naturlige materialer og utførelser som vidje, bambus, organisk stoff eller papir. Lignende eller matchende eksteriør på lagercontainere holde Zen avlukke ser strømlinjeformet.

Tilbehør

tilbehør til din Zen bås med måte. Hvis du har et vindu i nærheten, kan en minimal kafé gardin eller en tri-fold Shoji skjermen blokkere naturlig lys når det blir for lyst for deg å arbeide. En enkel linje med småstein eller en stabel med stein bringer naturen til kontorlokaler. Hold et par vintage glass flasker eller krukker for å holde sand, sjø glass, løv, urter, vinranker, urter eller andre naturlige materialer som reflekterer denne sesongen. Et abstrakt maleri i en dyp blå eller grønn gir beroligende bilder som du kan meditere. Hold deg til asymmetriske ordninger i oddetall for et mer entall utseende.

Andre artikkelen

 • hvordan å male et metall tak og beregne kostnader
 • hvordan å henge gardiner på ringer
 • hvordan å forgylle gull leaf
 • Foran inngangen dekorere ideer
 • om dekorative betonggulv maleri
 • hva er ral farge?
 • hvordan marmor-fliser en kjeller gulv
 • hvor å putte linoleum på et sementgulv
 • lydisolering vinduet behandlinger
 • hvordan gjøre brunt papir lampeskjermer
 •