hvordan å montere en peis mantel

hvordan å montere en peis mantelMontering av en peis mantel-vanligvis et ferdig tre sokkel med en eske, hul kjerne under det-kler seg innendørs gass eller vedfyring åren. Prosessen krever forsiktighet for å montere mantelen slik at den holder forankret uten å dra ut biter av gips og setter nivået for syns skyld og visningen av elementer. Med litt tålmodighet og det rette verktøyet, kan noen gjøre dette. Men ikke rush oppgaven. Følg hvert skritt for å sikre en riktig utført mantelen montering

trenger Du:
Ferdig mantelen hylle med boxed, hul kjerne nedenfor.
Elektronisk stud finder.
Oak brace bord 2 inches bredt, 1 /2 cm dypt (bør lengden matche lengden på innsiden av mantelen boksen).
Elektrisk drill.
Vater.
Målebåndet.


en.
Kjør stud finder langs veggen over peisen for å definere plasseringen av boltene (tre to-av-fire boards) inne i veggen . Følg produsentens anvisninger for bruk så ulike stud finnerne krever varierende teknikker. Merk av senter på hver bolt sted med en liten prikk med en blyant.
to.
Finn hule boksen under mantelen sokkelen og måle bredden avstanden fra bunnen av boksen til bunnen av sokkelen. Skriv ned lengden. Deretter måler lengden inne i boksen fra side til side og skrive ned denne målingen.
Tre.
Kutt seler styret til lengden beregnet i trinn 2, slik at lengden på seler styret lik lengden på innsiden av mantelen boksen.
fire.
Face peisen. Bruke breddemål avledet fra trinn 2, måler opp fra venstre side av peisen at avstand og merke den av med en blyant. Dette vil være avstanden over peisen at eika seler vil bli montert.
Fem.
Hold eik seler mot veggen i den avstanden over peisen er merket i trinn fire. Bruk et vater for å sikre et nivå sitteplasser for spenne. Følg blyanten guider gjort i trinn 1 for å markere eik seler til å utpeke stud steder i veggen.
6.
Hold seler stramme og nivå i riktig posisjon og bruker en elektrisk drill å bore styrehull gjennom spenne i stud steder. Sørg for at boret går hele veien gjennom seler og delvis inn i gips. Deretter stiller de spenne til side midlertidig.
7.
Bruk bormaskin for å skape dypere pilot hull gjennom den tørre veggen og inn i stenderne inne i veggen. Følg guiden hullene du nettopp gjort ved boring gjennom eik spenne. Tøffere motstand vil bli følt på bore håndtaket når bit kommer inn i stenderne.
8.
Fest en skrutrekker bit (Phillips eller flat-head avhengig av treskruer brukes) til makten drill og bore tre skruer gjennom piloten hull i seler, slik at bare de små spisse tuppen av skruene stikke ut fra baksiden av spenne.
9.
Line skruen poeng opp med piloten hull i veggen og finish skru seler til gips og inn i stenderne til de sitter fast og sikker.
10 .
Plasser mantelen over eik seler slik at boksen passer helt over seler og bunnen av mantelen sokkel hviler på toppen av den spenne.
11.
Sikre mantelen sokkel til spenne ved å skru i seks 1-tommers treskruer jevnt fordelt langs toppen av sokkelen. Skruene skal plasseres ca 1 /4 tommer fra veggen og kjørt gjennom toppen av sokkelen i brace.

Tips og advarsler


 • Bruk en blyant tidlig og ofte for å merke av referansepunkter på veggen for stenderne, tre bukseseler og hylleplassering. Stor, tung peis mantles kan kreve et ekstra sett med hender å holde alt på plass under montering prosessen.
 • alltid montere peisen kapper ved riktig lokalisering pigger og sette seler bord til stenderne. Kapper montert med plast anker eller skrus direkte inn gips til slutt trekke seg ut, forårsaker skade på vegger, mantelen selv og alt hviler på eller under montering.
 • Andre artikkelen

 • DIY stukk ytterkledning
 • hvordan du kan dekorere med fargen rød
 • hvordan å dekke et vindu skygge
 • sy instruksjoner for swag vinduet behandlinger
 • hvordan å reparere Graber persienner
 • slipp taket ideer til en kjeller
 • Pima bomull vs egyptisk bomull sateng
 • hvor å fjerne gripe denne hyllen liner
 • den enkle måten å ta tapet av
 • hvor å installere en kunstig stein finer
 •