hvordan du kan dekorere et kjøkken med en cafe stil tema

hvordan du kan dekorere et kjøkken med en cafe stil temaTypiske kafà © s finnes i omtrent hver eneste krok i hele landet, men kan den samme designer appellerer overføring til gjennomsnittlig din hver dag kjøkkenet motiv? Dekorere og utforme en provinsiell kafà © motiv og skape utseendet i ditt hjem kan være en spennende og givende Oppussing prosjektet. Hvis du er på et begrenset budsjett, ikke bekymre deg fordi denne dekorative kafà © tema kan gjengis med bare en liten investering. En kafà © er varm og innbydende, så hva bedre dekorative tema for din personlige plass på kjøkkenet. . For noen enkle ideer om hvordan du kan forvandle kjøkkenet til et blomstrende kafà ©, praktisere disse kunstneriske dekorative forslagene
en.
Splurge på Paint. Det finnes ingen bedre måte å skape en varm kafà © tema kjøkkenet enn å splurge med maling farge på veggene. Paint er en rimelig dekorative medium som vil forandre et rom fra enkle til ekstraordinært. Paint har en fantastisk måte å gjøre en dramatisk endring i et kjøkken interiør. For en kafà © tema kjøkken, velg et dypt munter rød maling til veggene som vil trekke i den varme elementer og gir et fargerikt bakteppe. Siden rødt er en så levende farger, vil malte vegger nesten helt sikkert bli det sentrale punktet i rommet. Hvis du legger til en dekorativ vegg hengende som et bilde av en hane eller en svart-hvitt fotografi, vil du få enda mer oppmerksomhet til din fargerike kafà © vegger.
to.
Shop Garage Sales, sparsommelighet butikker, og lavprisbutikker for Bargains.
Det er sant at en persons søppel virkelig kan være en annen persons skatt. Garasje salg, sparsommelighet butikker, rabatt butikker, og til og med antikke butikker tilbyr dekorative eklektisk elementer som er rimelige og designer vennlig for en kafu00C3 u00A9 kjøkken. En enkel hint, hvis du ser noe på et garasjesalg at du tror du kan bruke, gå videre og kjøpe den. Mer enn sannsynlig, vil det samme elementet være vanskelig å finne et annet sted, spesielt på garasje salg priser. I tillegg må du ikke nøle med å kjøpe møbler eller tilbehør som har liten dings eller mindre skade fordi disse feilene kan typisk være kamuflert med litt maling og kjærlig pleie.
Tre.
Legg Café © Tilbehør til rommet. Crackle finish har en naturlig kafà © stil som kan sees i kjøkkenet interiørdesign. Du kan kjøpe møbler og tilbehør som allerede har en knitre finish, eller du kan kjøpe crackle medium hos din lokale håndverket eller jernvarehandel. Crackle finish har en naturlig provinsielt kafà © stil som ofte er synlig i kafà © s over U. S. og Frankrike. Café © tilbehør har en enkel sjarm som kan brukes som dekorative kjøkken motiv designelementer. Disse alternativene kan inneholde gigantiske søyle lysestaker med stort stearinlys, store vintage speil, hane figurer, og rustikke lysarmaturer. Café © kjøkken design er et populært og dekorativt motiv som vil lyse og gjenopplive noen spiseplass.

Andre artikkelen

 • hvordan du kan designe ditt eget gjestgiveri
 • hvordan å henge persienner
 • det beste kjøkkenet hjørnet synker
 • hvordan å henge gardiner på ringer
 • hvordan du kan bygge ditt eget spillrom
 • hvor å fastsette en ut av beat bestefarsklokke
 • hvordan å male møbler for å se antikk sort
 • gardiner og lydabsorpsjon
 • hvordan du kan dekorere en stue i en lodge tema
 • ideer for flis
 •