hvordan du oppgraderer møbler med en moderne Slipcover

hvordan du oppgraderer møbler med en moderne SlipcoverSlipcovers er en moderne måte å dekke og gjenopprette datert eller skadet møbler som fortsatt er behov for å innrede et soverom eller stue. Contemporary Slipcover design er friske og dekorative, så vil du føle at du har en helt ny møbel å legge til stua. Snusket eller gammeldags møbler trenger ikke å finne veien til søppelcontainer fordi slipcovers kan gjenopprette og gjenskape disse brikkene i et verdifullt tillegg til stua. Å gjenopplive din utslitt møbel, følger disse få, enkle teknikker for å slå en gammel innredning til noe friskt og dekorative.

Du trenger:
spade til å rense ut asken
. stor søppelsekk.
stearinlys, lysestaker, eller en vase med tørket eller kunstige blomster.
.


en.
Innføre nye Design. Siden slipcovers er laget av stoff, kan du bruke din personlige stil og smak for å skape en Slipcover design som passer motivet på soverommet eller i stua. Uavhengig av temaet i rommet ditt, enten det er klassisk, moderne, eller land, kan slipcovers brukes til å lage en gammel stol ser ut som noe nytt og spennende. Sterkt mønstrede design, utskrifter myke pastellfarger, eller faste stoffer kan alle brukes til å introdusere nye design i din stue. Slipcovers kan transformere et soverom fra en kjedelig og datert rom inn i et rom som er fylt med farger og mønster.
To.
Bring Harmony til et rom. Noen ganger din stue eller soverom omfatter møbler som er feil og usammenhengende i deres design appell. Å bringe harmoni og ensartethet til et soverom, kan du bruke en Slipcover som en overgangsordning dekorativt element. For eksempel kan en Slipcover på et soverom stol brukes til å knytte fargene i veggene, gulvet, og sengetøy sammen for å skape et enhetlig mellomrom. I tillegg kan du legge dekorative aksenter i Slipcover som frynser, perler, tau, bånd, og rør til å legge blending elementer til rommet design.
Tre.
Velg lite vedlikehold. Slipcovers er vanligvis laget av stoffer som kan vaskes på regelmessig basis. For å unngå uønskede flekker på møbeltrekk, slipcovers gi et levedyktig alternativ. Det er ikke mulig å vaske trekk på din favoritt sofa eller stol, men det er utrolig praktisk å kaste en Slipcover i vaskemaskinen. For å sikre de beste resultatene fra tillegg av en Slipcover, sørg for at den eksisterende trekk på en stol eller sofa er ikke så farget at problemet området vil vise gjennom en Slipcover.
Fire.

Enkelt alternativer er det mest praktiske. Flamboyant tekstiler og profesjonelle skreddersøm er ikke nødvendige elementer for å skape en dekorativ Slipcover. Noen grunnleggende designer tips kan gjøre prosjektet en enkel en. For en vanlig pinnestol, en polstret sete pute og et kast pute mot baksiden av stolen gir en perfekt Slipcover design. Disse dekorative elementer ikke krever at du sy en søm. I tillegg kan ark og tekstiler bli lagt over en sofa eller stol og bundet på bunnen der stoffet møter beina på stolen. Noen tau eller bånd kan brukes til å knytte en knute eller bue rundt stoffet og beinet av møblene. Slipcovers er en moderne måte å oppdatere skitne eller gammeldags møbler. Contemporary Slipcover design er fargerikt, lite vedlikehold, dekorative og enkle. Du vil føle deg som om du har en helt ny møbel å legge til soverommet eller stua design.

Andre artikkelen

 • hvordan du kan dekorere en romantisk soverom i en leilighet
 • hvordan gjøre eik tre røde
 • hvordan du kan bygge ditt eget spillrom
 • hvordan å dekke kleshengere
 • retninger for å lage swags & jabots
 • slipp taket ideer til en kjeller
 • som selger mogu puter?
 • hvordan legge blekk til Trodat stemplere
 • hvelvede taket design ideer
 • hva er ral farge?
 •