ulempene ved effektiv belysning

ulempene ved effektiv belysningDu trenger:
datamaskin med internettilgang

Energi-effektiv belysning kan føre til betydelige besparelser i forhold til tradisjonell elektrisk belysning, som forbruker i gjennomsnitt en fjerdedel av et hjem energi budsjett, ifølge. US Department of Energy. Effektiv belysning kan føre til en besparelse på mellom 50 og 90 prosent på kostnadene ved belysning et hjem, avhengig av hvilken type energi-effektiv belysning brukes. Men forbrukerne skal forstå ulempene for effektiv belysning før bryteren.

Initial Kostnader

Energieffektive lys spare forbrukerne penger i det lange løp fordi de bruker mindre strøm enn tradisjonelle pærer, og vanligvis har en lengre levetid. De har imidlertid en høyere up-front kostnader, fordi disse typer pærer er vesentlig dyrere enn glødelamper.

Mercury

Kvikksølv er et metall som kan ha negativ innvirkning på helsen. Den finnes i de fleste kompakte fluorescerende lys, en vanlig type av energi-effektiv belysning, notater Earth Easy på sin hjemmeside. De fleste CFL pærer inneholder ca 5 mg kvikksølv. Dette er bare en brøkdel av gjennomsnittlig mengder kvikksølv som finnes i mange ur batterier. Den kvikksølv ikke utgjør noen helserisiko inne i en pære, men hvis en pære bryter, kan folk komme i direkte kontakt med den. I tillegg kan feilaktig bruk av slike pærer resultere i at kvikksølv kan havne på jord-og vannforsyning.

Applications

Energieffektive lys pleier å være mer sensitive enn tradisjonelle lys til hyppige av og på sykling, henhold til Eartheasy hjemmeside. For eksempel er CFLs vurdert for 10. 000 timers bruk, men dette levetid kan reduseres hvis belysningen er stadig slått av og på. Light-Emitting Diode (LED) pærer er bedre egnet for denne typen søknader. Men LED er enda dyrere enn CFLs.

Illumination

Mens produsenter av energibesparende lys ofte tout sine produkter så å kunne etterligne utseendet av lys produsert av hvitglødende lyspærer, mange mennesker er uenig. Fordi energieffektiv belysning genererer mindre varme enn tradisjonelle pærer, avgir de en "kald" hvitt lys som noen mennesker misliker. De har også "kaste" lys i mønstre som er annerledes enn tradisjonelle lys. Folk som liker den varme gløden fra glødende lyspærer kan oppleve at energieffektive lamper ta noen få vant til.

Andre artikkelen

 • som selger mogu puter?
 • hvordan tack tau til taket til pynt
 • flaggstang taket installasjon
 • hvordan å drive en hjem av rutenettet
 • interiør maling ideer til mørk brun
 • hvordan renail vegg til vegg tepper
 • Slik Refinish en viktoriansk badekar
 • hvordan å bruke innvendige lysarmaturer å sette en stemning
 • hvordan å designe ditt rom til å se ut i solsystemet
 • ideer for lys blandet med netting
 •