hvordan å henge et glass display kabinett

hvordan å henge et glass display kabinettEt glass display kabinett hang i et hjem kommer vanligvis i form av en kuriositeter skap. Denne typen display Skapet har glass sider og glass foran med døra. Trimmet med dekorative tre forming, kan du velge et glass kuriositeter kabinett som passer stilen på møblene allerede i huset. Mange mennesker har samlinger de har bygget opp over tid. Enten det en antikk marmor samling, vintage parfymeflasker, antikke daguerreotypier eller skjeer, din personlige skatter vil bli vakkert vises i et glass display kabinett mens de har vært holdt godt ut av veien.

Du trenger:
Stud finder
. Blyant.
Målebånd.
Vater.
Elektrisk drill.
Assortert borekroner.
Treskruer, 3-inches.
Plastic drywall skruer.
Wood mellomlegg.
Kniv.


en.
Velg plassering av veggen til å henge i skapet. Bruk en stud finder for å finne den vertikale stenderne bak veggbelegg og markere sin posisjon. Minst en stud er nødvendig å sikkert henge i skapet.
To.
Finn ut hvor høyt på veggen for å plassere skapet. Lag et merke på veggen for i bunnen av kabinettet.
Tre.
Plasser et vater på mark og finne nivået før tegne en horisontal blyant linje på veggen ved hjelp av nivå som en rett kant.
fire.
Åpne døren av glasset displayet skapet og lage to merker, den ene over den andre som skal plasseres over den loddrette veggen stud. Plasser blyantmerker om 12-inches hverandre og 4-inches ned fra toppen og 4-inches opp fra bunnen av kabinettet.
Fem.
Lag matchende markerer over fra den første seg rundt 12 til 14-inches unna. Forbore de fire hullene. Bruk et bor litt mindre i diameter enn skruene som vil sikre skapet til veggen.
6.
Hold skapet opp på veggen med bunnen plassert på den horisontale, nivå blyant tråd med hjelp av en annen person. Sørg for en av de to sett med pre-boret hull sitter over en loddrett vegg stud. Merk av plasseringen av pre-boret hull i baksiden av skapet på veggen. Sett skapet tilbake ned på gulvet.
7.
Bor to hull sitter over stud 2 1 /2 inches dyp. Bruk et bor litt mindre enn treskruer. For det sett av hullene ikke hviler over en vertikal stud, forbore hull for gips anker. Disse er tykke, plast skruer som er skrudd inn i gips. Med skapet på plass på veggen, er flere skruer som kommer med plast drywall skruene drevet inn i plast drywall skruene.
8.
Sett kuriositeter tilbake på plass mot veggen. Ved hjelp av en variabel hastighet elektrisk hånd drill med en skrutrekker bit, legger spissen til hver tre skruen gjennom pre-boret hull i kabinettet og fester skru inn i veggen stud, men nå hele veien. Først skapet må kontrolleres for loddrett.
9.
Tre tips til skruene som skal slås inn i plast drywall skruene gjennom de forborede hullene i kabinettet. Bruk drill med skrutrekkeren litt å drive dem inn i plast plast gips skruer. Igjen ikke hele veien.
10.
Sett vateret vertikalt på en front vertikal overflate av kabinettet. Sjekk boblen i nivået viser om skapet er vinkelrett på gulvet. Hvis den ikke, er slide tre mellomlegg mellom baksiden av skapet og veggen til skapet lodd. Stram de fire mouting skruene.
11.
Ta et verktøy kniv med en skarp kniv og skjær noen del av skogen Shim stikker ut fra bak glasset kuriositeter skapet.

Tips og advarsler


 • Hvis mulig, fjern glassdøren før du begynner installasjonen å unngå det svingende og muligens bryte.
 • Ikke henge et glass skap med bare plast drywall skruer, det er ingen garanti at de kan holde vekten av skapet og at av elementene på skjermen på innsiden av det.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du kan dekorere en stue i hollywood stil
 • hvordan gjøre falle borddekorasjoner
 • typer benkeplate materialer
 • den enkle måten å ta tapet av
 • uvanlige taket behandlinger
 • hvordan du konfigurerer en takvifte bryter
 • hva er knockdown vegg tekstur?
 • zen skapet decor ideer
 • hvordan du har en mulig antikk rett evaluert
 • hvordan du oppretter en tradisjonell engelsk te-rom
 •