hvordan du kan dekorere en teen gutter rom

hvordan du kan dekorere en teen gutter romTeen gutter er typisk for vokst til soverommet innredningen de en gang elsket, slik som super helter eller dinosaurer. Oppdater tenåringer sønns rom og dekorere det å reflektere hvem han er i dag og hvem han vokser inn. De fleste gutter er ikke så ivrig på shopping for maling, tepper og sengetøy, men du kan fortsatt ta med ham i dekorere prosessen ved å be om innspill hans. Selv om han forlater innredningen opp til deg, dekorere rommet for å reflektere sin personlighet, livsstil og interesser

Du trenger:. .
Paint
Møbler.
Bedding.
Gardiner.
Rug.
Wall dekor.
Tilbehør.
Arrangørene.


en.
Male veggene i en nøytral farge, eller bruke sin favoritt farger hvis de ikke er for ekstreme. For eksempel, hvis han elsker fargen rød, vurdere maleri tre av veggene i en nøytral farge, for eksempel hvitt eller en lys beige, og den fjerde veggen rød. Denne veggen kan fungere som en aksent vegg. Hvis han ombestemmer seg om favoritt farger ofte, bør du vurdere å stikke med nøytrale farger som enkelt kan tilpasses til nesten enhver innredning som hvit, beige eller grå.
to.
Plasser møblene i rommet på en måte som gir mening for ham. For eksempel opprette soner for å sove, studere, se på TV og underholdende venner. Kjøp en kvalitet soverom sett med en full-size seng, hvis mulig, som han er større enn han en gang var, og dette vil mest sannsynlig være møblene han beveger seg ut med. Hvis nye møbler er ikke gjennomførbart, bør du vurdere å male eller flekker gamle møbler til å se ut som nye igjen. Ta med en seng, kommode, skrivebord og stol hvis mulig.
Tre.
Gjør sengen med en seng sett som passer stilen, fargevalg og tema i rommet, hvis det er aktuelt. For eksempel, hvis han elsker ekstremsport, bør du vurdere en reversibel dyne med sort på den ene siden og bilder av hans favoritt-skater, snowboarder eller sykler på den andre siden. Bruke dynetrekk å dekke en kvalitet dyne vil gi deg muligheten til å oppdatere dekker uten å måtte kjøpe en annen trøster senere. Reversible stiler gi ham muligheter til å enkelt endre utseendet på rommet sitt på et øyeblikks varsel. Striper, pledd eller andre geometriske mønstre fungerer så bra.
Fire.
Hang gardiner og velge et kast teppe som utfyller senger. Gardiner er ikke nødvendig hvis det er riktig persienner i vinduet, men inkluderer dem hvis du kan for innredning formål.
Fem.
Tilbehør rommet med innrammet på veggen, bilder eller plakater. Store flyttbare grafikk er tilgjengelig som avbilder idrettsutøvere, laget logoer, stridsvogner, fly og videospill tegn. Legg lys eller lamper der det er nødvendig, slik som hans arbeidsområde. Bruk en hylle til å vise sine trofeer eller samlinger.
6.
Ta med plast oppbevaringsbokser eller kurver til å holde ham organisert. For eksempel, en skittentøyskurv og sko organisator i skapet, containere på øverste hylle i skapet for gamle leker han ønsker å henge på, plast beholdere under sengen for ekstra senger eller ut-av-sesongen klær, og kurver i et hjørne for sportsutstyr. Utpeke en hylle eller plass for sine filmer, musikk, PC, bøker eller videospill.

Tips og advarsler


 • Bygg rommets innredning rundt et bestemt tema, for eksempel som hans favorittlaget ditt, hvis han ikke er sannsynlig å ombestemme seg. Ellers bruker en grunnleggende fargeskjema som kan arbeide med ulike moter -. Eksempel de nyeste, største videospill
 • Ikke over-pynte rommet sitt. Rommet bør være behagelig for ham og hans venner.
 • Andre artikkelen

 • hvor å installere en kunstig stein finer
 • rimelig fall dekorere ideer
 • hvordan du kan dekorere med svart-hvitt fotografi
 • hvordan du kan bygge ditt eget spillrom
 • ideer for flisegulv mønstre
 • hvordan å male en svart peis med hvit maling
 • hvordan du kan dekorere med fargen rød
 • DIY veranda gardiner
 • ideer for små vinduer
 • hvordan du installerer wainscoting & trim
 •