Typer av Drill Chucks

Typer av Drill Chucks  Drill chucks er den delen av en bor der boret er innkapslet og holdt på plass. De er i hovedsak roterende sylindere som er plassert på enden av boret. De består vanligvis av tre sider, eller kjever, som beveger seg i konsert når den ytre hylsen på chucken er vendt. Det finnes to hovedtyper av borekaster, nøkkel og nøkkelborer, men i disse to hoveddelene er det mange undertyper som er ment for en rekke funksjoner.

Nøkkelord

Nøkkelordene krever en nøkkel for å være settes inn i siden av før den kan justeres. De kan svinge enten med klokken eller mot urviseren.

Superball-Bearing Keyed Chucks

Super ball-bearing keyed chuck er utstyrt med små kulelagre som reduserer friksjonen samtidig som chucken gir bedre grep på grepet .De er de mest kraftige typer øvelser som er tilgjengelige, vanligvis brukt i industrielle innstillinger.

Vanlige bærende nøkkelhakk

Vanlige hengende nøkkelbøyler er langt enklere enn super kulelager. Deres gir og ermer er alle laget av ett stykke, så de er mer holdbare. Disse chuckene brukes vanligvis til middels arbeid, inkludert stasjonær boring og trebearbeiding.

Light-Duty Keyed Chucks

Lette nøkkeldekk kommer i de fleste håndholdte elektriske øvelser beregnet til privat bruk. Oftere enn ikke i disse dager, er nøkkelfunksjoner brukt i stedet for denne typen.

Stainless Steel Keyed Chucks

Stainless Steel Keyed Chucks brukes på øvelser som må steriliseres av en eller annen grunn, brukt på slike steder som tannleger 'kontorer, sykehus, eller i matlaging. De er identiske med design til glidelejer.

Keyless Chucks

Keyless chucks er selvstrammende, designet slik at de strammer når mer dreiemoment er påført. Den faktiske vendingen av chucken er det som strammer en nøkkelaktig chuck, driller med nøkkelfri chuck kan bare dreies med urviseren. Nøkkelfunksjoner er alle i utgangspunktet like i design, men har forskjellige grader av holdbarhet. De kommer også i rustfritt stål.

Precision Keyless Chucks

Precision nøkkel chuck er designet for å holde mindre borekroner på plass. De brukes ofte i høy nøyaktige industrielle innstillinger.

Nøkkelborer Chucks

Nøkkelborer for bærbare boremaskiner er chucks vanligvis funnet i huset hold multipurpose øvelser. De har vanligvis metall- eller plasthylser. Disse chuckene kan også utformes for å muliggjøre boring mot urviseren.

Nøkkelborer med integrerte skinner

Nøkkelborer med integrerte skinner er generelt mer holdbare fordi chucken er integrert med borekroppen. Disse typer chuck brukes vanligvis til industrimaskiner.

Andre artikkelen

Tile Floor Edging
Slik bytter du badekaret
Hook u0026 Loop Sleeving
Trykkbehandlingen av tre
The Best Soils for Compaction
Hvordan lage en svalehale felles
Design stil ideer for et toskansk tema
Tile Underlayment Alternativer
Slik fjerner du gammel maskinvare
Hvordan bruke en skrue pistol
Baderom Redecorating Tips
Peis Installasjonstips
Stålrammeverktøy
Hvordan beregne hvor mye et fotovoltaisk system produserer
Kjeller Oppbevaringsrom Ideer
Hvordan stikker fliser til tre
Lydisoleringstips
Slik bruker du en Pneumatic Floor Nailer
Hvordan fungerer en nullklarings peis?
Typer HardiePlank Siding