Ideer for kjøkkenet bor

Ideer for kjøkkenet bor  Kjøkken var en gang bare arbeidsområder og ble holdt skilt fra resten av huset. Moderne kjøkken har imidlertid blitt familierom hvor folk bruker mer tid enn i noen annen del av huset. Kjøkkendesign inneholder nå funksjoner som kombinerer en effektiv arbeidsflyt med plass til familieaktiviteter for å gjøre kjøkkenet til sosialt senter i hjemmet.

Kombiner rom

Åpne kjøkkenet til hule, spisestue eller stue for å lage en stor plass for å tilbringe tid med familie og venner, mens du definerer kjøkkenområdet med en perimeter øy eller bar. Barstoler plassert utenfor omkretsen oppfordrer familieaktiviteter i baren, for eksempel snacking, lek eller lekser.

Sentralt arbeidsområde

Bruk en øy i midten av kjøkkenet for å opprettholde et sentralt arbeidsområde, og se på område utad, slik at du kan samhandle med familie og venner mens du jobber.

Familie arbeidsområde

Legg til et skrivebord med internettilgang og lagring for å oppmuntre andre familiemedlemmer inn i kjøkkenet til å lage lekser, betale regninger eller delta i andre aktiviteter. Et hendig skrivebord gjør det lettere å hjelpe barn med lekser eller overvåke Internett-aktiviteter mens du jobber på kjøkkenet.

Mindre tellerrom

Minimere tellerrom for å gi mer plass til oppbevaring av skap og redusere rot på kjøkkenet. For mye motstandsplass bortkastes tiden din renser den og blir et sted å lagre sjeldent brukte apparater eller redskaper.

Flerlagringsplass

Inkluder flere steder for å lagre avfall i kjøkkenet for å spare tid på å gå over rommet til avfallshåndtering, samtidig som familiemedlemmer kommer ut av arbeidsområdet ved å gi tilgang til andre avfallskasser.

Belysning

Monter innfelt belysning i taket, og bruk en dimmerbryter for å justere stemningen i kjøkkenet ved hjelp av belysning. Ta med spotbelysning for familieaktivitetsområder for å gjøre disse områdene komfortable å jobbe eller leke i. Velopplyste arbeidsområder reduserer tretthet og gjør kjøkkenopplevelsen morsommere for familiens aktiviteter. Bruk vinduer for å bringe mer naturlig lys inn i kjøkkenet og skape en mer åpen følelse for rommet.

Plan for effektivitet

Ordne et romslig kjøkkenområde med kjøkkenoppgaver og familieaktiviteter i tankene, slik at alle kan jobbe eller leke i kjøkkenområdet uten å komme i hverandres veier. Sentrale arbeidsområder sparer tid på å flytte rundt i kjøkkenet og gjør det enklere å snakke med familie og venner mens du jobber.

Familieunderholdningssenter

Finn et underholdningsenter som kan nås fra kjøkkenet for å invitere familiemedlemmer inn i kjøkkenområdet. Et familieunderholdningssenter i nærheten av kjøkkenet gjør det mulig å utføre oppgaver og fortsatt være involvert i aktiviteter med familie og venner.

Andre artikkelen

Asfaltmalingsideer
Cavity Wall Insulation Methods
DIY: Porch Ceiling
Slik legger du travertinfliser
Hvordan lage et takstativ
Hook u0026 Loop Sleeving
DIY Dørstøping
Slik installerer du bambusgulv lim på en plate
Bygg en skorstein for en vedovn
Slik fjerner du et veggpanelbad
Slik bruker du en elektrisk håndborer
Slik reface Peiser
Hvordan fjerner jeg flisene rundt min dusj- eller badekarområde?
Slik installerer du en ny skorsteinsrør
Instruksjoner for lasernivå
Slik fliser du en dampdusj
Slik løser du kjøkkenveggskap
Hvordan finne fuktighetsinnholdet i tre
Hvordan bygge konkrete fottøy
Hvilke verktøy er nødvendig for å installere en konstruert tregulv?