Slik fjerner du Old Vinyl Flooring Surface Tile

Slik fjerner du Old Vinyl Flooring Surface Tile 

1.

Sett på en ansiktsmaske og industriell styrkehansker når du fjerner en gammel vinylgulv. Ifølge The Flooring Lady, vinyl gulv som ble installert i løpet av og før 1970-tallet ble designet med asbest bakside, så beskyttelse er viktig når du fjerner den fra gulvet. Hvis vinylgulvet er nyere, må du fortsatt bruke masken og hanskene for å unngå å puste inn eller komme i kontakt med støv- eller vinylpartikler.

Score av deler av vinylgulv med en boks cutter. Ved å kutte gulvet i strimler, blir det lettere å trekke seg opp fra limet. Trekk opp hver del i rommet, til alt gulvmaterialet er fjernet.

3.

Påfør et limemiddel på det resterende limet for å myke det opp for fjerning. Tillat bortføreren å trenge inn i limet på limet så lenge det er på emballasjen, og bruk en barberkniver for å skrape noen lim av gulvet. Fjern så mye som mulig, selv om det ikke trenger å ryddes av helt, siden nytt lim eller tinnsett blir plassert over det til det nye gulvet. Sørg for at det gjenværende limet er glatt ned uten skarpe kanter.

4. Lei et butiksvakuum fra et lokalt verktøy for utleie for å suge opp resterende smuss eller støv fra gulvet. overflate før du bruker nye materialer.

Hvis du ønsker å fjerne gamle vinylfliser før du legger ned nytt materiale, er det viktig at du gjør en grundig jobb med å forberede det nye gulvet. Når du har fjernet det gamle gulvet og limet, er du klar til å oppdatere rommet ditt med et nytt utseende. Bytte ut vinyl til et naturlig materiale forbedrer ikke bare utseendet på rommet, men legger også til verdien hvis du planlegger å selge hjemmet ditt.

Andre artikkelen

Slik konverterer du en garasje til et studio
Kostnaden av betong vs marmor benkeplater
Hvordan installerer du en interiørtredør?
Slik legger du på tregulv til betong
Tømmerrammehåndverktøy
Slik bruker du en Pneumatic Floor Nailer
Grønne måter å lage elektrisitet på
Grunnleggende håndverktøy for hjemmearbeid
Slik reface Peiser
Slik bytter du bladet på en mitsag
Elektriske kuttverktøy
Instruksjoner for lasernivå
Hvordan sette opp en sprøytepistol
Slik installerer du en skrue på en tubutløp
Hvordan velge den beste type tre gulv
Slik installerer du en sunken Vessel Sink
Hvordan lage en garasjeplass
Innebygd Peis Ideas
Hvordan å pusse betong cinderblock vegger
Slik installerer du Utendørs Patio Tile