Hvordan å ødelegge glassfiber

Hvordan å ødelegge glassfiber 

1.

Påfør lakkertynner på overflaten av glassfiberet med en tett lomme. Spred malingen tynnere direkte over glassfiberen og, om mulig, i sprekker eller sprekker. Få malingen tynnere mellom glassfiber og tre for å oppløse harpiksen hvis det er mulig.

2.

Varm opp glassfiberen med en varmepistol, blåsfeil eller jern. Plasser varmekilden nær glassfiberen og flytt den langsomt over overflaten. Dette oppvarmer harpiksen under glassfiberen. Det bryter ned, slik at glassfiberen kan strikkes.

3.

Skru glassfiberen bort med en metallskraper for å løsne glasset fra overflaten. Sett skraberen mellom glassfiberen og overflaten. Beis det bort når du oppvarmer harpiksen under den. Trekk glassfiberplaten fra overflaten.

4.

Klipp glassfiberen med en kraftjigsag eller roterende verktøy i små strimler. De bør være små nok til å bøye og knuse for hånden. Kast glassfiberbåndene og -stykkene i en dumpster.

Tips og advarsler

 • De fleste losseplassene tillater bortskaffelse av glassfiber. Men sjekk med deponeringsplassen din om deres retningslinjer for fjerning av glassfiber før du kaster den bort.
 • Ikke brenn glassfiber eller kast det i en ovn eller forbrenningsovn. Glassfiber og harpiks inneholder skadelige forurensninger som slippes ut i luften når de forbrennes.
 • Glassfiber er laget av glassfibre som er vevd inn i en klut som heter fleece. Denne fleeceen er så belagt med harpiks som herdes ettersom den tørker, noe som gir en solid, klar overflate som er veldig hard, lett og sterk. Det påføres over tre eller formet rundt mugg. Å ødelegge glassfiber for fjerning eller bortskaffelse krever spesielle teknikker på grunn av egenskapene. Det er flere måter å gå om oppgaven, og den mest effektive involverer minst avfall.

  Andre artikkelen

  Fjerne gamle badekar
  Alternativer til kjøkken benkeplater
  Slik fjerner du arklinoleum
  Slik installerer du dusjpaneler
  Instruksjoner for å bygge hagehyller
  Slik festes et gulvreducer til keramisk flis
  Slik installerer du boligflater
  Bakgrunns fjerning ideer
  Hvordan fungerer en nullklarings peis?
  Hvordan Kutte Miner i Crown Molding
  Hva er et stol-høyde toalett?
  Hvordan lage en stativ for et parkeringsskilt
  Hvordan å bryte et betong gjerdet
  Typer House Gutters
  Slik fliser du et bad hjørne
  Elektriske kuttverktøy
  Slik limer teppe til tre
  Slik installerer du Vinyl Baseboard Trim
  Hvordan bygger jeg en kylling Hutch?
  Slik installerer du franske avløp i kjelleren