Loft Renovation Ideas

Loft Renovation Ideas  Lofts presenterer spesielle designutfordringer som inspirerer kreative løsninger. De gamle industriområdene har en tendens til å være lang, smal og mørk. Tak er høyt, men ikke alltid høyt nok til to nivåer. Eksisterende bad og kjøkken er trange samlinger av lav-end standard armaturer - eller bare rørleggerør i veggen. Å slå et loft inn i et vakkert, funksjonelt hjem tar en stor investering av dyktighet og fantasi. Men sluttresultatet kan være elegant, miljøvennlig og fullt av lys.

Greenwich Village Open Loft

Et loft med et smalt, mørkt kjøkkenkrok er en kandidat til åpen planløsning. I et Manhattan-loft fjernet eieren en vegg som dannet en entre og vedlagt kjøkkenet og bygget en kjøkkenøye for å øke telleren og lagringsplassen. Å gjøre det åpnet resten av området og nok plass til å installere cantilevered tre trapper til hems. Kjøkkensjefen kan snakke med gjester i stua og ved spisebordet og det åpne rommet får mye mer lys. På badet fikk en glass vegger dusjkabinett og en badekar for å erstatte slitne, trange armaturer. Maksimere det lille rommet, og gjør det både funksjonelt og komfortabelt.

Grønn og voksende Loft i Milano

Et loft i Milano gikk fra industrielt høyt energiforbruk til miljøvennlig oase ved å fylle veggene og pile smuss på taket . Loftet er oppvarmet hele vinteren med en sentral tettstensovn som vil varme hjemmet i 24 timer med bare fire stykker tre. Peisen / komfyren er laget i Finland og har vunnet priser for ren forbrenning som produserer syv ganger færre karbonpartikler enn en vanlig peis. Vegger er isolert med ull fra lokale får. Taket er nå en hage og grønt tak som er plantet med 35 frukttrær, 47 typer roser og en rekke medisinske urter. Taket isolerer loftet fra varme somre og kjølige vintre, og plantene filtrerer til og med noen av byens forurensning ut av luften.

En smart soverom gir et fungerende kjøkken

En lang, slank loft i en ombygget lue fabrikken nær Union Square Green Market i New York City ble hakket inn i flere rom med mange vegger og ingen lys. Det hadde 12 1/2-meters tak, slik at en hems bare forlot fem meter høy lagringsplass under. Hele loft, ca 900 kvadratmeter, ble renset og det nye soverommet stablet over kjøkkenet. For å gi hvert rom i topprommet, ble sengens plattform løftet to fot med en madrass plassert direkte på den. Den omkringliggende soverommet er to meter lavere enn plattformen, og gir et luftig loftrom for å bevege seg inn. Under det er de to føttene som er oppnådd ved å heve sengen, en normal høyde for kjøkkenloftet. Den delende skillemuren som skiller kjøkkenet fra inngangsdøren er dyp nok til å holde kjøleskap på kjøkkensiden og i den andre enden en generøs skap.

Andre artikkelen

Over Ground Deck Ideas
Slik installerer du metalldører
Tile Countertop Options
Materialeliste for å bygge et skur
Slik installerer du drenerte fliser rundt en stiftelse
Slik legger du til Engineered Hardwood
Veibeskrivelse til å bygge en frokostkrok
Hvordan å rengjøre polyuretan skum av verktøy
Innebygd Peis Ideas
Instruksjoner for å bygge hagehyller
Slik setter du inn en skorstein
Slik installerer du en 3 Piece Tub Surround
Liste over maskinvare som trengs for en Murphy-seng
Hvordan bygge steinvegger
Hvordan henge gipsvegg rundt en garasjeport
Ideer til å lage en Trailer Veranda
Tile Floor Edging
Miter Saw Bruk
Slik installerer du husholdningenes teppe
DIY Dørknap