Alternativer for en veranda Ceiling

Alternativer for en veranda Ceiling  Porch tak tilbyr en flott måte å legge til en dekorativ følelse til utsiden av ethvert hjem. Det kan virke som en liten berøring, men det kan faktisk gjøre en stor forskjell til det utvendige utseendet. De kommer i forskjellige stiler, alt fra tinnfliser til egentlig trepanel. Noen kan være farget eller malt for å legge til litt mer design og varme. Andre har mer av en viktoriansk arkitektonisk stil.

Tin takfliser

Tin takfliser har gjort et comeback i moderne arkitektur og design. De var veldig populære på slutten av 1800-tallet, i viktoriansk tid. De er laget av metall og tåler motstandsdyktige mot problemer som vannskader, mugg og mugg. De kan brukes i stedet for tradisjonelle tak, og er rimelige og enkle å installere. Mønstrene på dem kan ha et klassisk, antikt utseende. Ofte er de laget for å passe over det eksisterende taket, og noen er utformet for å passe på et metall- eller plastnett.

Kryssfinerpanel

Den mest typiske typen tak for verandaer er kryssfinérpanel. Det er lett dekorert med forskjellige størrelser av kryssfiner og farger fordi det kan males. Kryssfiner er mottakelig for fuktighet. Over tid kan det skille seg fra hvis det er vått. Bruk kun kvalitet av kryssfinér av ytre kvalitet. Priming det er en fin måte å holde ut fuktighet.

Tunge og groove

For å gi et mer rustikt dekorativt utseende, gå til tunge- og groove tak. Det kommer i en rekke skoger, selv om furu tungen og sporet er den vanligste fordi det er den billigste og enkleste å få. Treverkene har en sammenkoblingsstil og er normalt farget. Det er enkelt å installere. Det kommer i brett og krever bare at brettene skal spikres i bjelken på flere steder.

Beadboard

Beadboardloft er en type tunger og sponplate som sporer tilbake til 1800-tallet. Det skaper lett en attraktiv og koselig følelse. Det er billig og enklere å installere enn kryssfiner. For å legge til et mer stilig utseende og varme til verandaen, kan panelene bli farget eller malt. Paneler kan påføres over eksponerte bjelker hvis de går parallelt med hjemmet.

Vinyl (PVC)

Den vanligste typen vinyltak er PVC. De er ganske populære siden de er de billigste. PVC er en solid-core, cellulær vinyl som er effektiv og sterk nok til vanskelige værforhold. Ofte finner du vinyltak på strandpromenaden eller kystområdet fordi det ikke er attraktivt for insekter, og det er ikke sprekk eller forfall. Det kommer i forskjellige farger og krever en og annen rengjøring med såpe og vann. Det er ganske enkelt å installere med rette verktøy og begrensede ferdigheter.

Andre artikkelen

Slik installerer du Stone Tile Backsplash
Slik fliser du rundt en toliet
Hvordan finne ledige boliger til salgs i San Diego
Hvordan Lim Plexiglas eller Lexan Med 3M
Slik bytter du bladet på en verktøykniv
Hvordan Justere Blade på Håndverk Bandsaw
Slik legger du steinfinér på en betongblokk
Slik installerer du en glassfiberfestival
Problemer med injeksjon av celluloseisolasjon
Liste over maskinvare som trengs for en Murphy-seng
Forskrift for baderom
Slik installerer du dusjpaneler
Hvordan lage et gulv for linoleum
Slik installerer du Crown Molding ved hjelp av en Coping Saw
Gjør det-selv-kabling
Hvordan erstatte ansiktet av et bad forfengelighet
Billige gulvverktøy
Gulvmaling Slipingstips
Kjøkken Remodel sjekkliste
Slik bytter du en baderomsuger