Tile Demolition Tools

Tile Demolition Tools  Tile er et populært vegg- og gulvmateriale fordi det blant annet er styrke og holdbarhet. Disse egenskapene gjør fjerning av flis til en tidkrevende, arbeidskrevende oppgave, selv når du bruker kraftverktøy. Fjerning krever enten å brette flisen og trekke den fra baksiden, eller fornye den bort. Klippe som har blitt nøye primet bort, kan vanligvis gjenbrukes.

Hammer og meisel

Bruk en hammer og meisel når flisene ikke blir gjenbruk, da meisling nesten ødelegger flisen. Bryt det første stykket ved å plassere punktet på meiselen i midten av en flis og slå bakenden med hammeren. Fjern den sprukne delen for hånd. Fjern resterende fliser ved å hamre meiselen mellom flis og baker for å løfte flisen.

Putty Knives

Putty kniver fungerer godt med fliser på veggplaten med caulk. De er mindre effektive å fjerne fliser fra sementbrettet, hvor flisene er installert med mørtel. For å fjerne flis med en kittkniv, slip kniven mellom flis og baker, og skjær flisen bort. Store kniver fungerer best med større fliser.

Gulvskraper

Gulvskrapere er skarpe stålblad med metallhåndtak. Noen har kortere håndtak og krever kneeling for å fjerne gulvfliser, mens andre har lengre håndtak og kan brukes stående. For å bruke en skrape, skyv bladet mellom flis og bakside til de adskilles. Lei en kraftskraper for store jobber.

Grout Removers

Det finnes flere typer grout removers. Noen er kniver som knytter seg til kraft øvelser og fjerne fugemasse med en slitende roterende bevegelse. Andre legger til gjensidige sag og bruker en slitende frem og tilbake bevegelse.

Andre artikkelen

Slik får du leder for forbedringsprosjekter
Slik legger du fliser i et hus
Slik installerer du Beadboard Panel over Tile
Typer av skruer og deres bruksområder
House Cladding Ideas
DIY Isolerende et loft
Hvordan lage Crown Molding Corners
Slik installerer du tre kjøkkenskap
Slik installerer du Dør Knottlås
Takalternativer for kjelleren
Hvordan legge baderom Keramiske fliser på veggen
Ulike typer stålkonstruksjoner
Hvordan å koble en ventil hette
Slik bruker du en elektrisk håndborer
Tricks av Trade for Hanging Gips
Typer av sirkelsager
Hvordan lage stein gulvfliser
Hvordan gjenopprette en dekorativ peis
Slik legger du laminatgulv
DIY Dørstøping