Badekar Dusj Installasjonstips

Badekar Dusj Installasjonstips  Baderomskap som inneholder både et komfortabelt badekar og en effektiv dusj i en enhet, sparer plass og gir mulighet for et raskt baderomsmodellprosjekt. Hvis du har erfaring med grunnleggende rørlegging og gipsskæring, vil det være enkelt å installere ditt eget badekar og dusjkombinasjon med noen spesielle hensyn.

Test gulvstyrken

Selv et lett akryl badekar kan bli veldig tungt en gang Det er fylt med vann og en bader. Ekspertene på Clarion Bathware anbefaler å sjekke eksisterende innramming og støtter av badet gulvet før du installerer et nytt badekar dusjrom. Hvis du installerer enheten i et nytt hjem, kan en del av badet være designet for å holde et dusjrom og kan være det eneste området som kan støtte vekten i rommet. Ekstra forsiktighet er nødvendig hvis du planlegger å bytte ut et eksisterende akryl- eller belagt stålbadekar med støpejernsmodell.

Koble fra alle rør før begynnelsen

Dette tipset gjelder ikke så mye for nye installasjoner som det gjør for erstatningen av gamle eller skadede badekar dusjkabinetter. I henhold til The Family Handyman bør både varme og kalde vannrørene lukkes ved hjelp av avstengningsventiler som kan nås gjennom et tilgangspanel på veggen bak karetens tut. Hvis vannet dråper eller lekker ut når du setter tuten på, koble fra vannet til hele huset under installasjonen. Overløp og avløp skal også fjernes midlertidig mens du trekker ut den gamle dusjen eller badekaret.

Bruk Shims til å tømme badekaret

Mens små variasjoner i nivået av veggpanelene i dusjkabinettet vil ikke påvirke bruken av det så mye, må badekarpartiet være riktig utjevnet eller vann kan spyle og karet kan skifte. Family Handyman-nettstedet anbefaler at du bruker små shims for å heve bena til karet til de er nivå. Hvis karet er tungt, bør det brukes metall eller sterke plastbiter fordi mykt tre ikke holder opp til trykket på et fullt støpejern eller stålrør. Store hull på lettere akrylkar bør fylles med stablet strimler o f kryssfiner.

Kontroller lekkasjer

Oppdag lekkasje eller glemt vvs-tilkobling etter at du har installert gipset på nytt, koster betydelig når det gjelder tid, krefter og materialer. Ved å bruke feilaktig beslag og ikke svette rørene før du bruker dem, vil det føre til lekkasjer. Test ditt rørleggerarbeid før du installerer ny gips eller heng dusjveggene og se etter lekkasjer. Rørforbindelse eller -bånd må også brukes på skrueinnretninger for å skape en tett forsegling. Ikke overser å sjekke avløpsrøret for lekkasjer før du lukker tilgangspanelet igjen. Dette er den vanligste lekkasjen fra badekar eller dusj.

Tillat for tilgang

Mange huseiere velger å installere en dusjbombombinasjon som inkluderer massasjedysene i badekardelen.Disse enhetene krever pumper, varmeovner og annet spesialutstyr. Ekspertene på Clarion Bathware minner huseiere om å planlegge for enkel tilgang til disse elementene for reparasjon og utskifting uten å rive badekaret. Bygg en ekstra ramme rundt karet gjør det enkelt å skjule pumper og varmeovner, og hvis frontpanelene er laget av gips, kan de lett fjernes for vedlikehold av jet-systemet.

Andre artikkelen

Installere en peisblåsere
Slik installerer du søppelavfall til eksisterende rørleggerarbeid
Slik løser du 18V Ryobi batterier
Slik bruker du en annen bryterboks
Hva er eksponert Aggregate?
Hvordan å ombygge strålende gulvvarme
Verktøy for rivningsarbeid
Trinn for hvordan man bygger et hus på ledig land
Slik installerer du dørskjermer
Cedar Closet Tips
Hvordan å pusse betong murstein
Slik installerer du spansk flis
Slik installerer du Maple Flooring
Hvordan bygge et skjult våpenrom i kjelleren
Slik legger du fliser
Hvordan lage flat skap dører
Typer av benkeplater
Hvordan forberede seg på internmaleri
Installere lap sidespor
Laminatgulv og tunge pianoer