Slik bruker du et dusjlys

Slik bruker du et dusjlys 

1.

Finn strømforsyningen til baderommet på bryterboksen og slå av strømmen. Når du arbeider med elektriske ledninger, er den sikreste måten å forhindre elektrisk støt, å slå av strømmen som går gjennom linjene.

2.

Stå i dusjen og bruk et bånd måle for å finne midten av dusjen taket ditt, som er hvor du vil installere dusjlyset. Bør et lite pilothull i midten av taket ved hjelp av en liten borekrone og hodet opp til loftet. Finn pilothullet du boret, og plasser dusjen i dusjen, slik at pilothullet ligger i midten av boksen. Spor rundt kanten av lyset, og kutt deretter gipsvegget bort langs din sporede linje ved hjelp av en verktøykniv. Fjern den delen av taket og slipp dusjen lyser i sin posisjon. Sikre lyset på plass ved å feste beslagene på lysarmaturen til de tilstøtende takbjelker.

3.

Ta ett Romex-kabel og kjør det fra stedet der du installerte forsiden Dusjlys i taket til stedet der du skal installere lysboksen. Mange foretrekker lysbryteren for at lyset skal være skilt fra den eksisterende bryteren og på et sted nær dusjen. Du kan imidlertid plassere lysbryteren på et hvilket som helst sted du ønsker.

4.

Koble ledningene inne i Romex-kabelen til lysbryteren. Den svarte ledningen inne i Romex-kabelen er din varme ledning, og den vil koble til den svarte ledningen inne i lysknappen. Koble de to leddene sammen, sett dem inn i en ledermutter og drei ledermutteren med urviseren for å koble ledningene sammen. Ved hjelp av samme teknikk, koble de to hvite ledningene sammen, hvilke er de nøytrale ledningene, med trådmutter.

5.

Skru den grønne ledningen inn i Romex-kabelen, som er den jordingskabel. Wrap den grønne ledningen rundt den grønne skruen inne i lysbryteren og stram skruen for å holde jordledningen på plass.

6.

Bruk de vedlagte skruene til å skru lysbryteren inn i el-boksen, og installer deretter ansiktsplaten.

7.

Få tilgang til det forsynte dusjlyset i taket for å koble ledninger der. Koble den svarte, varme ledningen fra Romex-kabelen til den svarte hetten i lysarmaturen ved hjelp av trådmutter, og koble den hvite ledningen fra Romex-kabelen til den hvite ledningen i lysarmaturen sammen. I stedet for å koble den grønne Romex-kabeldelen til en grønn skrue, koble den til den grønne ledningen i lysarmaturen ved hjelp av nøtter for sikker jordforbindelse.

8. lyspære i lysarmaturet, slå på strømbryteren som gir strøm til lysarmaturet og slå på lysbryteren for å bruke det nye lyset.

Tips og advarsler

 • Hvis du vil installere en ny lysknapp for ditt innfelt dusjlys, må du sørge for at du har en strømkilde for lysbryteren.
 • Selv om du har et godt opplyst bad, kan en frittstående dusj virke mørk på grunn av det lille området omgitt av vegger. Den beste måten å ta vare på dette problemet på er å koble et innfelt dusjlys direkte over dusjen. Hvis du har erfaring med elektriske ledninger, kan du forvente å fullføre lysinstallasjonen din på en ettermiddag. Dusj lys ledninger bundet inn i lyskryteren din betyr at du ikke har en mørk dusj med en bryter på en bryter.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage en garasje etasje for flekk
  Typer lagskruer
  Slik installerer du en badventilasjonsventilator
  DIY Tile Cutter
  Hus Siding Verktøy
  Kostnaden for et konvensjonelt bygget hjem Vs. et Eco Home
  Hvordan å designe tre dører
  Hvordan bruke Cedar helvetesild til Siding
  Bordplater for kjøkkenøyene
  Hvilken retning skal jeg legge et laminatgulv?
  Hvordan bygge et bølgete tak
  Historisk Farm Preservation Grants
  Typer Utvendig Stucco
  DIY: Takfliser
  Verktøy for kutting av gips
  Hva er høyden på en Coat Closet Rod?
  Om Siding With Cedar Shingles
  Hjemmelaget Post Hole Digger
  Slik bruker du Baseboard Trim
  Instruksjoner for å legge laminatgulv