Typer av dørlås som ikke kan støtes

Typer av dørlås som ikke kan støtes  Låssmeder har lenge åpnet dører ved å sette inn en tom nøkkel fra en låseprodusent inn i en matchende lås og slå den til å 'bremse' alle tommelfingerne og åpne låsen. Låsesmed bare gjorde dette på forespørsel fra legitime kunder. Som videoer som demonstrerer bumpingteknikken har spredt seg over Internett, har huseiere og bedriftseiere i økende grad begynt å frykte innbrudd fra innbruddstyper med bumpnøkler. Nye høye sikkerhetslås er tilgjengelige som ikke kan støtes.

Digitale lås

Digitale lås kan ikke støtes fordi de fungerer uten en mekanisk nøkkel. Noen elektroniske låser krever at brukeren skriver inn en kode på et tastatur, mens andre krever at et kort skal sveipes. Noen selv leser fingeravtrykk for å tillate tilgang.

Nøkkelstyrte dødebolter

Noen produsenter av høye sikkerhets deadbolt-låser håndterer nøklene eller nøkkelblankene for deres låser med et kontrollert system som eliminerer uautorisert duplisering av nøkler. Kun produsent og autoriserte forhandlere har tilgang til nøkkelblankene.

Sidelåsefelt

Døkkelboltlås som bruker en sidelåsbar i stedet for det tradisjonelle tappesystemet, kan ikke støtes. Noen låsemaker produserer deadbolts med en sidelåsende bar i tillegg til pin-and-tumblers; Hvis produsenten gjør sideskjæringer i nøklene før du sender dem til forhandleren, kan det hende at noen kan bruke nøkkelen til å omgå sidelåsestangen og støte på låsen. Så se etter sidelåse barlås som ikke bruker pin-og-tumbler-systemet.

Flere låsingsteknologier

Låser som bruker flere låsingsteknologier, er motstandsdyktige mot bumping. Disse høye sikkerhetslåsene bruker en sidebaremekanisme kombinert med sekundære låsemekanismer. I noen modeller består sekundærmekanismen av en spesiell løfte- og roterende tommelfinger-konstruksjon kombinert med falske spor på bunnstifter og soppstifter. I andre modeller kombineres to sidebjelker med et stort antall bunnstifter og en patentert U-formet nøkkel med en utløsermekanisme, noe som gjør låsen støtbeskyttet.

Skyvekontrollere og disker

Noen høye sikkerhetsdøkkelbolter bruker disker som fungerer mye på samme måte som de som er trygge. Andre deadbolts bruker et system med glidebrytere med en glidebryter for hvert nøkkelkutt. I tillegg oppnår disse glidebryterne ikke en vertikal skjær inne i låsen, slik det tradisjonelle pin-og-tumbler systemet gjør, slik at glidebryterens lås ikke kan støte.

Andre artikkelen

Gipsplanketyper
Hvor skal man begynne med laminatgulv
Hvordan male over gamle paneler
Slik fjerner du en drill Trykk Chuck
Slik installerer du bambusgulv lim på en plate
Slik reparerer du en rottete dekk
Hvordan finne et hus med postnummer
Slik fjerner du parkett
Hva bruker du svart rør til?
Grunnleggende håndverktøy for hjemmearbeid
Slik legger du laminatgulv under dørjambs
Slik legger du til keramisk flis på et bad gulv
Slik installerer du Commercial Floor Tile
Mudroom Floor Ideas
Mobile Home Parks nær Gainesville, Texas
Maskinutklippsverktøy
Slik installerer du marmor
Wood Beam Ideas
Slik bytter du badekaret
Slik legger du steinfinér på en betongblokk