Hva er fordelene og ulemper ved bruk av solenergi?

Hva er fordelene og ulemper ved bruk av solenergi?  Solenergi er en ren og fornybar energikilde. Energi samlet fra solens stråler er omgjort til elektrisitet som gir boliger og bedrifter kraft. Til tross for sine mange fordeler er solenergi fortsatt relativt sjelden i hjemmet. Mangelen på utbredt bruk av forbrukerne kan skyldes noe av solenergi s ulemper.

Gratis energi

En av solenergiens største fordeler er prisen. Med unntak av den opprinnelige oppsettkostnaden, er energien den produserer, praktisk talt fri. Besparelsene brukeren vil oppleve som en Resultatet av bytte til solenergi vil trolig kompensere for kostnaden på kort tid, ifølge FactsAbout-Solar-Energy.com. Etter disse besparelsene er det ingen ytterligere kostnad for selve energien så lenge solen fortsetter å skinne.

Det er grønt

Solenergi er like grønn av et alternativ som det finnes i alternative energikilder. Sol- og vindkraft har begge en naturlig fordel der ingen forurensning oppstår som en bivirkning av bruken. I tillegg er jo mer solenergi som brukes, desto mindre fossilt brensel vil bli brukt til å gi energi. Dette fører til mindre forurensning og et bedre miljø.

Lav vedlikehold

Solenergisystemer er vedlikeholdsfri og har ingen gjentatte kostnader. Denne funksjonen med lav vedlikehold eller vedlikehold gjør solenergien svært attraktiv for den gjennomsnittlige forbrukeren.

Incentiver

Statlige myndigheter har ofte incitamenter på plass for å få folk til å skifte til solenergi. DSIREUSA.org har et amerikansk kart som brukere kan klikke på for å finne ut hvilke insentiver som kan settes opp for å gjøre konverteringen til solenergi mindre kostbar i sitt område. I noen tilfeller kan bruksområder tilby en kreditt på elregningen for å bidra til å gjenopprette kostnadene ved installasjon.

Initial Cost

Selv om den opprinnelige kostnaden for å installere solenergisystemer ofte er lav i forhold til besparelsene, vil brukeren erfaring i det lange løp betyr det ikke alltid at den gjennomsnittlige personen har penger til å bruke oppe. Dette er en stor ulempe for solenergi, og det er sannsynligvis en stor grunn til at flere ikke har det. når du kommer til tusenvis av dollar, bare for å koble til varmtvannsberederen eller tørketrommelen. De som betaler lønnsslipp til lønnsslipp, er ikke sannsynlig å ha råd til kostnadene på forhånd.

Sunshine Required

Solenergi krever direkte sollys å streik solceller for å produsere den nødvendige kraften til å utføre mange funksjoner. På overskyne dager, regnfulle dager eller om natten kan dette kravet føre til tap av strøm, noe som betyr at det er nødvendig med en tradisjonell elektrisk sikkerhet.

Stort område

Store solcellepaneler trengs for å få nok sollys til å produsere nok strøm å drive husholdning. Størrelseskravene kan gjøre det vanskelig for noen mennesker å ha solenergi rett og slett fordi de ikke har nok plass til utstyret.

Andre artikkelen

Gulvdrenertyper
Typer av metall ledd
Dusjkraner Typer
Hvordan dekke innvendig paneling
Gjør det-selv-innebygde skap
Typer av murstein peker
Hvordan fjerne Vinyl Floor Squares
Hvordan male en epoxy gulv
Typer stoffer brukt til blåst isolasjon
Innfelt belysningsideer
Billigeste Siding Options
Typer Railroad Hammers
Slik fjerner du parkett
Hvordan bygge et hus ut av resirkulerte materialer
DIY taklampe
Billigste måten å remodel et kjøkken
Liste over maskinvare som trengs for en Murphy-seng
Typer av kabinett Hengsel Offsets
Slik gjenoppretter du kjøkkenbordsplater
Verktøy for hengende gips