Slik oppretter du tilpasset Windows i Revit

Slik oppretter du tilpasset Windows i Revit 

1.

Sett inn et standardvindu i en vegg som allerede er modellert. Gjør dette ved å klikke på 'Hjem' -fanen etterfulgt av 'Window' -ikonet.

2.

Klikk på 'Last inn familie' -ikonet for å hente det keiserlige biblioteket. Bla gjennom biblioteket og velg en standard vindutype. Denne 'familien' lastes automatisk inn i prosjektet ditt når du setter det riktig inn.

Du kan også laste inn en familie fra en ekstern kilde, for eksempel en nedlastet familie fra et nettsted. Det finnes mange gratis familier på nettet (se Resources).

3.

Klikk på veggen der vinduet skal gå. Revit vil automatisk plassere vinduet i veggen.

4.

Velg vinduet og klikk på 'Rediger familie' -ikonet i kategorien 'Modifiser Windows'. Denne kategorien vises automatisk når du velger vinduet i veggen. Et nytt vindu åpnes når du velger å redigere familien.

5.

Klikk på 'Lagre som' og lagre denne familien som et nytt navn, slik at du ikke overskriver eksisterende vindutype.

6.

Klikk på 'Types' -ikonet under 'Administrer' -fanen for å legge til nye typer og størrelser i vinduet. Dette er en god ide hvis du vil for å bruke en lignende vindutype, men for mange forskjellige størrelser. De spesifikke vindustørrelsene vil bli lagret under samme 'Familie' for å holde typen organisert.

7.

Velg rammen og klikk på 'Rediger ekstrudering' for å endre rammedybden.

8.

Velg 'Legg inn i prosjekt' under 'Administrer' -fanen for å plassere dette nye vinduet i din spesifikt prosjekt. Dette vil automatisk laste familien inn i nettleseren din, så du trenger bare å gjøre dette en gang.

9.

Trykk på 'Lagre' for å lagre alle endringene du har gjort familien. Dette er viktig hvis du planlegger å bruke dette vinduet i flere prosjekter.

En komplett og nøyaktig digital byggmodell vil ofte føre til en mer effektiv byggeprosjektfase for arkitekter og designere. Et nytt program, kalt Autodesk Revit, er et integrert designprogram som lar brukerne modellere en bygning i 3D og deretter fullføre konstruksjonstegninger ved hjelp av en rekke teknikker. Modellering av nøyaktige dører og vinduer som bruker Revit, er en effektiv måte å presentere disse designideer på i en bygning. Revit kommer med en undersized bibliotek med vindu typer og design, så det er viktig å vite hvordan du oppretter egendefinerte vindusdesign ved hjelp av programmet.

Andre artikkelen

Hvordan konvertere et hjem for å bruke solenergi
Slik Keramisk Tile En Trapp
Hvordan gå grønn med hvitevarer
Slik installerer du Cedar Cladding
Gjør det selv kjelleregulv
Hvordan kantle laminatgulv
Slik installerer du en plast lat Susan i kjøkkenskap
Kontorbelysningsalternativer
Brick Siding Alternativer
Carport Krav
Nivåmålingsverktøy
Slik kjører du en flisesag
IBC Midlertidige bygningskrav
Verktøy for hengende gips
Hva slags dekk gir verdi til ditt hjem?
Slik installerer du granittfliser
Slik legger du fliser i et hus
Hvordan kutte pleksiglassplater til størrelse
Slik installerer du en pre-Made Hand Railing
Hvordan male Oak Trim