Hvordan lage et lite kjøkken

Hvordan lage et lite kjøkken 

1.

Paint veggene og taket en lys farge. En lys beige eller offwhite vil gjøre kjøkkenet til å virke større og luftigere.

2.

Lakk kjøkkenskap og trim hvit eller off-white. Å velge en nyanse eller to lysere enn veggene og taket, gir en subtil kontrast i farge uten å være for dramatisk. Velg skuffens trekk og skap håndterer i en lignende nyanse som malingen.

3.

Bytt faste skapdører med glassdører. Dette vil gjøre kjøkkenet virke mer åpent og romslig. Lakk innsiden av skapene med samme farge som utsiden. Vis hvit eller hvit hvit keramisk servise i skapet for å fortsette fargeskjemaet.

4.

Lag en visuell flyt ved å minimere kontrasterende farger og mønstre. Unngå geometriske mønstre som kan trekke øyet innover og ødelegge den romslige effekten du prøver å skape.

5.

Kutt tilbake på kontrastrør. Jo mer du har vist på bordplaten, desto mindre vil kjøkkenet se ut. Bruk veggplassen til hyller til kokebøker, beholdere og krydder. Mal dem i samme farge som skap og trim.

6.

Ta av med landet, kitschy veggkonstruksjon og innredning. Små kjøkken gir seg ikke til mange knickknacks og slitsomme gjenstander. De blir et knutepunkt som gjør at en liten plass virker enda mindre.

7. Bruk tilbake sprut (mellomrom mellom skap og benkeplaten). Dette området er ofte overset, men kan bli brukt til bruk for redskapsstativ. Monter en stilig gardinstang noen få inches under toppskapet og legg et par kroker på den for å henge matlaging og servering. Et annet alternativ er å kjøpe et veggmontert kjøkkenredskap.

8.

Heng en pottestativ nær komfyren for å frigjøre oppbevaringsplassen. Ved å plassere det nær komfyren, vil gryter og panner være innen rekkevidde når du er klar til å lage mat.

9.

Monter oppbevaringshylser på baksiden av skapdørene for å holde krydder , rengjøring forsyninger og andre nødvendigheter ryddig og organisert.

10.

Velg en enkel vindubehandling i en solid, lys farge eller la vinduene stå blanke. Dette kan være et problem hvis solen skinner gjennom vinduet, er blendende. En løsning for dette kan være et utendørs markis over vinduet for å gi skygge.

11.

Velg et lite bord med to stoler, hvis du har plass til et sitteområde. Hold det innenfor fargeskjemaet slik at det ikke blir et fokuspunkt, men fortsetter visuelt strømmen i kjøkkenet.

12. Motstå trangen til å henge kunst på veggene . I stedet legger du farge til kjøkkenet med frisk frukt og grønnsaker som vises i boller eller kurver på bordplaten eller bordet, og bruk kokekarene som dekor.

Stor eller liten, kjøkkenet er knutepunktet til hjemmet. Når det er på tide å gjenopprette kjøkkenet, vil du ha funksjonell, komfortabel og attraktiv. Redoing et lite kjøkken trenger ikke å være en stor utfordring. Med noen kreative løsninger, de riktige farger og tilbehør, kan du opprette et lyst og luftig kjøkken som ønsker venner og familie å henge ut med kokken eller sitte ned for en prat over en kopp te. Lån noen ideer fra kjøkkendesignekspertene, og du kan gjøre det selv på et budsjett og få profesjonelle resultater.

Andre artikkelen

Hvordan redusere varmetap fra en stålbygging
Siding Installasjonstips
Hvordan ramme en vegg til en lommedør
DIY Isolerende et loft
Hvordan å reparere et murstein hus
Hvordan Epoxy Betong
Slik justerer du Starrett Micrometers
Slik legger du laminatgulv
Pine Vs. Eikulv
Hvordan lage din egen grillpotte
Hva er meningen med Sikkens?
Hva er melamintømmer?
Hvordan bygge fliser badekar
Typer Railroad Hammers
Slik bytter du en skadet flis
DIY Patio Bar med en fotstasjon
Hjemmelaget Innendørs Brennstativ
Hvordan gjenopprette Brick Peiser
Slik dekker du enden på en tregulv
Dekk-fargeprodukter