Slik installerer du Home Air Conditioning Systems

Slik installerer du Home Air Conditioning Systems 

1.

Velg en enhet med høyest tilgjengelige effektivitetsgrader og den britiske termiske enheten (BTU) som er nødvendig for rommet. Anslå BTU som trengs ved å multiplisere romets firkantede opptak med 35. Beregn ytterligere varme i rommet. Kjøkkenet har for eksempel behov for rundt 4.000 ekstra BTUer. For rom med mer enn to personer, legg til 600 BTUer for hver beboer Utover de første to beboerne.

Mål vinduet før du går til apparatets butikk for å sikre at A / C-enheten passer inn i glassets nederste del. glass som dekker enheten skal glide opp og ned, ellers vil enheten ikke passe riktig.

3.

Velg det beste vinduet i rommet til enheten. Det ideelle stedet er en Vinduesramme nær midten av rommet, med utvendig nyanse for varme sommerdager og uten hindringer som en seng eller fjernsyn i nærheten.

4.

Klargjør rammen for enheten. Skyv bunnglasset opp. Ordne et nivelleringsstykke - et skum eller et stykke av treverk skåret i størrelse - på karmen, slik at det gir en liten tilt for enhetens vannavløp. Fest enheten til rammen med skruer, negler eller stifter.

5.

Flytt enheten på karmen. Hvis enheten inneholder en trekksprekk, fest klaffen til rammen. Installer eventuelle metallbeslag som følger med. Fest klaffen og / eller beslagene til rammen med skruer, negler eller stifter. Lukk vinduet på enheten.

6.

Fyll eller deksel eventuelle deler som ikke har en lufttett tetning med værstrimler.

Tips og advarsler

 • Ikke støtte eller på annen måte støtte enheten med løse gjenstander som bøker, bokser, treverk og murstein. Eventuelle tilleggsstykker som anses nødvendig, må feste seg på rammen eller veggen.
 • Kontroller at a / c ikke beveger seg når vinduet åpnes. Av og til må du kontrollere at den ikke har løsnet seg fra sin installerte posisjon. På hvert trinn i installasjonsprosessen, bruk et nivå for å sikre at enheten forblir perfekt parallelt med karmen.
 • Få en venn til å hjelpe deg. Vinduenheter veier mer enn de ser ut og er uhåndterlige.
 • Et klimaanlegg i hjemmet kan bidra til å beskytte mot sommervarmen, noe som gjør det tålelig å sitte inne eller sove om natten. Ved å installere et klimaanlegg i hjemmet kan du spare penger, og du bør ikke ta mer enn en time hvis du har assistent.

  Andre artikkelen

  Slik installerer Vanity Mirrors
  Hvordan lage en stein gangvei fra betong
  Hvordan kantle laminatgulv
  Informasjon om våtsager til fliser
  Slik reparerer du en betongblokk
  Typer av stein for betong
  Dusjkraner Typer
  Slik installerer du Crown Molding som en Pro
  Slik installerer du oppvarmet flis
  Egenskapene til murstein murverk
  Slik monterer du en postboks
  Hente vegger Vs. Betongblokk
  Granittbelegg Installasjon på Dusjvegger
  Bambus Gulv og vann
  Asbest taktak farer
  Hvordan passe tregulv
  Slik løser du kjøkkenveggskap
  Hvordan installere Hardwood Floors på en Cement Foundation
  Slik bytter du bladet på en mitsag
  Hvordan å ødelegge glassfiber