Slik fjerner du flis fra et bad gulv

Slik fjerner du flis fra et bad gulv 

1.

Sett på sikkerhetsbeskyttelse mot støv og flis av fliser. Hvis du fjerner gammelt fliser, kan det være støvt og litt farlig arbeid, så ta skritt for å beskytte deg selv.

2.

Mål punktet på meiselen på en fugemasse på en av gulvflisene , holder den peke vekk fra kroppen din i en 45 grader vinkel. Hit toppen av meiselen med hammeren for å skyve meiselen inn i og under flisen, bryte den. Fortsett å slå meiselen inn i og under flisen til du fjerner hele flis og lim fra gulvet.

3.

Plasser prybaren under kanten av en flis tilstøtende området du har ryddet. Påfør trykket nedover på toppen av stolpen for å trekke flisen og limet opp fra gulvet. Fortsett å trekke opp de gamle flisene, ved hjelp av hammer og meisel når du møter en fast flis.

4. Bruk en håndtert gulvskraper for å fjerne alt gjenværende lim fra substrat. Hold skraperen pekende vekk fra kroppen din og skyv den over gulvet for å hente opp det gamle limet og la en jevn overflate være klar for frisk flis.

En stor del av badetilpasning er fjerning av den gamle gulvflisen. I motsetning til fjerning av dusjveggflis, hvor bakplaten blir erstattet sammen med flisen, vil gulvets substrat forbli. Derfor må du fjerne alt flis og lim helt ned til underlaget for å skape en jevn, ren overflate for ny flis.

Når du har brutt de første flisene i stykker, og skaper et klart område for å arbeide, vil du kunne trekke opp de fleste flisene med en pry bar.

Andre artikkelen

Slik fliser du Mosaic Sheets
Slik dekker du et popcorn-tak
Hvordan leie en Sandblaster
Tile Grouts og Typer av seler
Takfelt Typer
Hvorfor brukes skifer til tak?
DIY hjørne hyller
Slik måler du Boltstørrelse og Bor Bit Størrelser
Typer av husrammer
Slik legger du til klikk og låser tregulv
Slik installerer du et soverom Closet Organizer
Hva er forskjellen mellom et studio og en enkelt leilighet?
Slik beskytter du metallverktøy
Vanlige problemer med gasspeiser
Slik reparerer du kjøkkenfliser
Typer Band Saw Blades
Hvordan bruke Cedar Helvetesild
Slik endrer du en rustfritt stål vaskefarge
Hvordan figurere kvadratfot
Hvordan male kjøkkenenhetsdører