Slik bruker du Auto CAD for kabinettfremstilling

Slik bruker du Auto CAD for kabinettfremstilling 

1.

Installer AutoCAD-programvare på datamaskinen.

2.

Kjenn deg selv med programmets funksjoner. Les noen introduksjoner eller instruksjoner som fulgte med programmet. Funksjonene vil variere avhengig av AutoCAD-programmet som ble kjøpt for dette programmet.

3.

Bruk målingene på området der skapene skal installeres for å designe ønsket type skap . CAD-programmet vil ha en 'draw' -funksjon som gjør det mulig å legge inn dimensjonene på skapene.

4.

Bruk 'draw' -funksjonen til å designe hver av base og veggskap i henhold til spesifikasjonene til rommet. Hvert skap skal utformes separat for nøyaktige målinger og kuttlister som skal genereres.

5.

Lagre tegningene og skriv ut. Når alle skapene er designet på programmet, kan en forsynings- og kutteliste bli generert.

Tips og advarsler

 • Vær forsiktig når du laster ned gratis CAD programvare på nettet. Pass på at du har et godt antivirusprogram og at det er på før du laster ned for å gi fullstendig beskyttelse for datamaskinen din.
 • AutoCAD er en type datamaskinstøttet utkastingsprogramvare som kan brukes til mange applikasjoner, fra design av hjem til møbler. Mange typer CAD-programvare er tilgjengelige, avhengig av ønsket bruk. Cabinetware, Cabinet Pro og Cabinet Creator er eksempler på computerstøttet utkastingsprogramvare for kabinettering og design. Å bruke et AutoCAD-program som er utpekt for skap er gunstig fordi programvaren i stor grad forenkler prosessen med å bygge skapene ved å lage tegninger og forsynings- og kuttlister samt kostnadsestimatorer. Dette sparer tid og reduserer sannsynligheten for feil i prosessen. CAD-programmene er enkle å bruke. Fullversjoner av CAD-programvare kan kjøpes sammen med en lisensavtale, men program- og lisensavtalen kan være ganske kostbar. Gratis CAD-nedlastinger er tilgjengelig på nettet for å hjelpe til med kabinett og design.

  Andre artikkelen

  Instruksjoner for å bygge en Pergola
  Kitchen Range Hood Ideas
  Slik slår du et lys som har en lyssensor
  Hvordan bygge interiør dør hengsel jambs fra tre
  Hampton Bay Remote Installasjonsinstruksjoner
  Tørrkabinett Ideas
  Hvordan legger jeg til et lite bad i et oppe rom / rom over garasjen?
  Hvordan å analysere eiendomshistorie i Wien, Ohio
  Slik fjerner du en gammel linoleumgulv
  Pex Crimping Vs. klem~~POS=TRUNC
  Gjør det selv betong gangveier
  Ideer for bygget i køyesenger
  Når skal du bruke en bestemt kontaktperson?
  Montering av taklys
  Hvordan henge en hylle på gips
  Slik monterer du beslag på en kobberrør
  Inexpencive Drywall Taping Tools
  Verktøy for fjerning av gulvfliser
  Ideer til en bakgårdsdekk
  Slik kobler du PEX til kobberrør