Grønne produkter og teknologi

Grønne produkter og teknologi 

Hvitevarer

Innkjøp av nye apparater til ditt hjem vil ikke bare være til nytte for miljøet, men vil også være til nytte for lommeboken din. Oppgradering av dine gamle apparater som kjøleskap, vaskemaskin og tørketrommel, varme- og kjølesystemer, til og med lyspærer, til nye energieffektive versjoner, vil kutte kostnadene for din elektriske regning dramatisk over tid. Nyere apparater bruker mye mindre energi, noe som gir miljøet en etterspurt pause. Se etter Energy Star-apparater for å verifisere at du sparer energi.

Møbler

Stopp og se på hvordan møbler er produsert. Tre blir brakt til fabrikker med båt og store lastebiler. Begge transportmåter krever tusenvis av dollar i drivstoff, forurensende luft og vann daglig. Når treet når fabrikken, er møbler konstruert med lim som inneholder giftige kjemikalier. Disse kjemikaliene er farlige for ikke bare helse, men miljøhelse. Innkjøpsmøbler laget av resirkulert tre og resirkulert plast tillater produsenter for å gjenbruke materialer. Dette reduserer behovet for omfattende transport. Det reduserer også ødeleggelsen av skoger og naturlige habitater.

Rengjøringsprodukter

Rengjøringsmidler må ikke være fulle av farlige kjemikalier for å gjøre jobben sin . Det er ikke behov for toksiner i produktene som brukes til å rengjøre områdene vi lever i. I dag ringer rengjøringsmarkedet etter giftige, bionedbrytbare produkter som fungerer så vel som, om ikke bedre enn, produkter med sterke kjemikalier. Dette er flott for miljøet og også mye tryggere for familiens helse. Kjøp all-naturlige rengjøringsprodukter. Kjøp biologisk nedbrytbare såper, vaskemidler og avløpsslanger som bruker naturens krefter for å få jobben.

Tilbehør

Tilbehør er den enkleste måten å vise på din grønne motefølelse. Hver dag legger vi rundt tilbehør som taler volumer om hvem vi er. Noen av oss liker å bære dyre håndvesker og luksuriøse smykker. Det er absolutt ingenting galt med det hvis du kan bekrefte hvordan det ble laget Lag en bevisst beslutning om å kjøpe bare tilbehør som skriker grønt. Kjøp en ny pose laget av resirkulert gummimateriale for å bære dine eiendeler. Bruk en hampete lommebok i stedet for skinn og lagre en ku. Mulighetene for å gå Grønn med tilbehør er uendelige.

Teknologi

Grønn teknologi er overalt. Den er mest fremtredende innen utvikling av sol- og vindkraft samt hybridbiler. Grønn teknologi fokuserer på energi, bygg, kjemi, engineering og offentlig innovasjon om miljøvennlige kjøp. Kutting av energikostnader kommer fra teknologiske fremskritt i og oppdagelsen av alternative former for energi og drivstoff. Bærekraftig bygningskonstruksjon skjer fordi folk erkjenner hvor materialene kommer fra og hvordan de kommer dit. Grønn kjemi og ingeniørvitenskap skaper mot etablering av ikke-farlige produkter og en fullstendig omforming av måten produktene blir produsert på. Forskning i grønn teknologi vil gjøre det mulig for deg å være en mer utdannet og informert forbruker. Overalt ser du ut i dag, det er et trykk for å gå grønt. Går grønn betyr å inkludere resirkulering og bærekraft i din livsstil. Det finnes utallige måter du kan få en positiv innvirkning på vårt naturlige miljø ved å gjøre noen enkle livsendringer. Disse endringene er ikke dramatiske, bare gunstige.

Andre artikkelen

Hvordan male skap Antique White
Hvordan Stain Oak Hardwood Floors
DIY Travertine Tile
Hvordan å forberede seg på en linoleum gulv
Funksjonell Kjøkken Remodeling Ideer
Hvordan å glassfiber en boks
ADA Wheelchair Ramp Regulations
Clay u0026 Tile Shingles
Hva er flis underlag?
AC pluggen typer
Passiv solvarmeinformasjon
Gjør det selv Finishing en kjeller
Bruk av PTFE-tape
Slik bruker du et dusjlys
Slik bytter du et skadet undergulv med kryssfiner
Hva er farene ved å håndtere gammelt kreosotert tre?
Slik måler du en teppepute
Hvordan bygge et hus i U.K.
Hvordan male Exterior House Trim
Hardwood Vs. laminat