Hvordan bygge et Pantry Closet

Hvordan bygge et Pantry Closet 

1.

Utform space. Finn et område som måler minst 6-x-6 fot for pantry skapet. Design skapet for å ha hyller langs to sider fra gulv til tak med en sentral midtgangen som skal brukes som gangvei. La ca 30 tommer for sentralgangen, for å gi tilstrekkelig plass til å bære i dagligvarer for lagring. Legg også plass til døren, som du vil installere i forkanten av pantryet, så det er minst 30 tommers bredt også.

2.

Ramme Skapet: Marker av taket perimeter med snekkerens kritt og tømrerfelt. Klipp 2-x-4-tommers brett og fest perimeterplanker i takbjelker med 3-tommers negler. Kontroller taket eller loftet for å sikre at Ingen elektriske ledninger løper over de stedene du spikrer i. Bygg opp skaprammen med studs plassert på 18-tommers sentre for å legge inn skapet. Nivå alle vertikale veggrammer med tømmerverktøyets nivelleringsverktøy.

3 .

Fullfør utsiden. Spik 1/2-tommers gipsplater på plass over utsiden av skapet. Avslutt med felles sammensetning. Bruk en spikerpistol til å installere en dørstøpe og terskel. Heng døren på tunge hengsler for å åpne utover. Ta kontakt med en elektriker for å koble ledninger fra bryteren direkte gjennom studene, slik at du kan legge til en 110 volt stikkontakt og overliggende lysarmatur.

4.

Fullfør interiørdetaljer. Legg vinylgulv eller linoleum inne i pantry skapet. Gipsvegger innvendig i skapet og maler skapets interiør helt før du bygger frittstående trehyller. Monter ledningshylle for å holde skuffer for diverse elementer på innsiden av skapet.

5.

Bygg organisasjonsplass. Konstruer hyller av 2-for-4-tommers brett for to separate enheter til hver passform langs sider av skapet som måler 68 inches i lengde med 20 inches dyp og 72 inches i høyde. Dekk hyllene med u0026 # xBD; -inch kryssfiner. Mal opp hyllene og lim deretter på linoleum for å danne en glatt overflate, slik at hyllene blir enkle å rengjøre.

Tips og advarsler

 • Legg sporlampe å markere flere innvendige områder av pantryet. Det er enkelt å lage en dagligvareliste eller velge spesielle matvarer til et måltid hvis du enkelt kan finne det du trenger. God belysning er nødvendig for å spore hvordan du plasserer dagligvarer i grupper og kategorier inni pantryet.
 • Ikke skyv tyngre gjenstander, som potetboller eller lagrede melkesekker, på baksiden av pantryet. Hold disse elementene i bunnen av skapet nær døren. Ellers er det enkelt å overse dem, slik at de kan forfalle, bli gamle eller tiltrekke seg insekter eller gnagere. Unngå å kjøpe for mange hermetikkvarer på salg som allerede nærmer seg utløp, fordi matvarer i metallbokser ikke har holdbarhet for mat hermetisert i glass krukker.
 • Hvert hjem føles mer organisert med et godt strukturert kjøkkenkammer. Det er mye lettere å handle for mat, planlegge måltider og lage mat for familie og gjester hvis pantryet fungerer bra. Formålet med et pantry er å lagre mat på en åpen måte hvor alt er lett å finne. nok plass til å installere mange hyller og organisasjonsbokser og -rom, slik at du enkelt kan se mat.

  Andre artikkelen

  Hvordan henge en ny innendørs pre-hengt dør
  Hvordan lage en Adobe Hut
  Skjære forhåndsformede benkeplater
  Bygningsinstruksjoner for Vinyl Siding
  Slik bytter du en chuck i en håndborer
  Hvordan bygge en Cedar Closet
  Typer av elektriske neglpistoler
  Slik bytter du bladet på en verktøykniv
  Hvordan lage Pine Floorboards
  Typer av stein for betong
  Slik fjerner du overflødig grout fra keramisk flis
  Utvendig hjemme design ideer
  Hva er hensikten med en japansk pagoda?
  Hylle Hengetips
  Slik forbedrer du skorsteinsutkast
  Forskjellen mellom bambus og tregulv
  ADA Handicap Baderom Krav
  Hva er fordelene med Cork Flooring?
  Tips om mortising en erstatning dør
  Slik fjerner du en gammel linoleumgulv