Instruksjoner for å installere et drop-in boblebad

Instruksjoner for å installere et drop-in boblebad 

1.

Kontakt den lokale tillatelsesavdelingen og avgjøre om du vil ha tillatelse til å fullføre arbeidet for karet installasjon. Noen boblebad vil kreve endringer i elektriske tilkoblinger eller rørleggerarbeid i hjemmet, men hvis en elektrisk tilkobling allerede er på plass og karet passer til eksisterende rørleggerarbeid, kan det hende at det ikke er nødvendig med tillatelse. Bekreft karetemodellen du planlegger å installere og hvordan den vil bli koblet til, og spørre om tillatelsene som kreves for prosjektet.

2.

Forbered på badet for karet installasjon. Hvis det er et eksisterende badekar, må det fjernes. Noen kar kan kreve riving med en sledehammere, kutte den i håndterbare brikker med en sag, eller du kan være i stand til å pryse den løs med en kråke for å fjerne den i ett stykke. Hvis det nye badekarets dimensjoner er større enn det gamle karet, må du nøye trimme gipset rundt karet med en verktøykniv for å få plass til det nye karet. Mål karbadplassen og karet med et målebånd for nøyaktighet.

3.

Test pasienten av karet før du fortsetter. Klipp ut ytterligere tørrvegg etter behov for å sikre at karet passer inn i rommet. Sett inn karetens avløp i avløpshullet og fest det med rørleggerens kitt. ​​Spre et 2-tommers lag av mørtel i karet, og sakte senke karet i mørtel. Tørk av overflødig mørtel, og legg ikke vekt på karet til mørtelet har satt.

4.

Følg rørprodusentens instruksjoner for å koble avfall, overløp og felle for karet. Plugg inn badekarets elektriske apparat. Hvis kranene eller karetene må installeres, gjør det i henhold til produsentens anvisninger. Fyll badekaret med vann og sjekk funksjonen til boblebadet. Hvis det oppstår problemer med boblebremsemekanismen, ring en autorisert elektriker til reparasjon eller kontakt produsenten av badekaret for å få hjelp.

Tips og advarsler

 • Hvis der Er det ingen ledninger på plass for badekarets elektriske apparat, må du leie en autorisert elektriker for å gjøre den elektriske installasjonen.
 • Et boblebad kan gi deg det ultimate innen avslapning og foryngelse rett på ditt eget bad. Installere et boblebad kan noen ganger være utfordrende, siden boblebadene kommer i flere forskjellige konstruksjoner, med VVS og elektriske tilkoblingspunkter som er forskjellige i henhold til modellen. Heldigvis er drop-in-boblebadet designet for å passe eksisterende badekartilkoblinger og kan være mye enklere å installere i vanlige bad. Så lenge du kjenner installasjonsprosessen, er det en jobb som kan fullføres uten for mye trøbbel.

  Andre artikkelen

  Hvordan måle og kutte flis
  Hva er forskjellen mellom et studio og en enkelt leilighet?
  Grønn oppvarming og kjølesystemer
  Hvordan lage en loft konvertering
  Hvordan bygge en Cement Block Foundation
  Typer av utvendig murstein
  Hvordan Bytt Dusj Caulking
  Hvordan kutte et bad Betonggulv
  Vedovner vs Peisinnsatser
  Verktøy for å legge laminatgulv
  Slik installerer du Pergo laminert gulv
  Å bygge en strukturell beholdervegg
  Slik fjerner du Old Laminate countertops
  Hvordan øke Vanity høyde
  Hvordan klippe rundt hull i flis
  Granitt benkeplater
  Typer lagskruer
  DIY Tool Rack Ideas
  Byggekoden for en rekkestørrelse i Florida
  Installere innvendig dørstøping