Forskrift om å bygge et skur

Forskrift om å bygge et skur  Skur eller uthus er et kjekt tillegg til noe landskap. De er nyttige bygninger, og enkle å montere. Mange hjem forbedring butikker selv selge kits, som har pre-cut tømmer som builder eller snekker bare negler sammen. Før du bygger en, må du imidlertid være oppmerksom på at det er lokale byggforskrifter du må overholde. Rådgivning av det lokale soneringskortet for veiledning om eventuelle restriksjoner anbefales av David Stiles, en kjent designer og forfatter på skur. Hvis du ikke gjør det, kan det føre til mulige bøter eller til og med en nedrivningsordre.

Byggtillatelser

Kontakt din by eller fylke bygningsavdeling for å finne ut hvilke tillatelser som trengs. Du må kanskje sende inn et sett med tegninger til bygningsavdelingen for å få en tillatelse. Hvis avdelingen ikke vil utstede en tillatelse, har det mer sannsynlig at inspektøren har funnet mangler i utskriftene.

Tilbakestillingsbegrensninger

Det kan være tilbakebetaling regler eller restriksjoner på ditt land, for eksempel ingen bygninger tillatt nærmere enn 10 fot fra en eiendomslinje. Mer enn sannsynlig må du sende inn en plattform sammen med tegningene, som viser plasseringen av det foreslåtte skuret.

Forholdsregler for begrensninger

Det kan være rett til easement av tredjepart. Vanligvis kan du ikke plassere en bygning på disse easements. Hvis det for eksempel er en begravet telefonledning på ditt land, kan telefonselskapet ha rett til easement, og det kreves ingen bygning over easementet i tilfelle de må grave til reparer en ødelagt kabel. Du kan ikke engang være oppmerksom på at disse rettighetene eksisterer dersom de ble skrevet før du kjøpte landet. Når du sender inn en plattform for å få byggetillatelse, kontrollerer soneringsinspektøren rett til lettelse og kan nekte tillatelsen dersom

Ekspertveiledning

Myndighetene som har det siste ordet - din lokale bygningsavdeling eller soneringskort - kan gi deg ekspertveiledning. Før du begynner et skurprosjekt, søker du utvide sin veiledning om forskriftene for skur og uthus. Disse varierer sterkt fra fylke til fylke eller by til by. Aldri anta at regelverket i ett fylke overfører til et annet fylke. For eksempel kan et fylke angi et solid fundament mens en annen AC cepts cinder block piers.

Andre artikkelen

Slik installerer du kjøkkenhettene
Slik installerer du paneler på gips
Alternativer og stiler av hardvedtrapper
Bambus Vs. Hard Wood
Hvordan remodel et halvt bad
DIY Tool Rack Ideas
Typer Dremel Tools
Slik installerer du en dusjdørpakning
Husets designkrav
Forskjellige materialer å isolere
Hvordan kutte hull for innfelt lys
DIY Bambus Gulv Installasjon
Slik installerer du en ekstern inngangsdør
Verktøy som brukes til å kutte utkledning av laminatplater
Hvordan å reparere et gulv og re-installere teppet
Unike Wood Trim Ideas
Slik installerer du Trimmer
Slik installerer du laminat
Mest populære Granit Countertop Farger
Hvordan øke Vanity høyde