Hvordan å sikre en baderom benkeplate til vanity

Hvordan å sikre en baderom benkeplate til vanity 

1.

Fest tappekranen til benken før du setter telleren på forfengelighet. Skyv hvert stykke av kranen gjennom hullene i skranken, og stram boltene ned fra undersiden med en skiftenøkkel. Kranestengene vil ha enten en plast- eller metallvaskemaskin, som kan strammes under disken med en stor bolt. Dette vil holde tappekranen på plass til T-tilkoblingen er installert med vannet, etter at forfengelighetstoppen er installert.

2.

Løft benken på forfengelighet for å sjekke plasseringen før installasjon. Telleren skal overhenges forfengelighet med 1/2 tommer på hver side og til forsiden. Juster forfengelighet mot veggen om nødvendig for å sikre at benken henger ordentlig.

3.

Fjern benken fra forfengelighet og rengjør kanten av forfengelighetens topp. Sørg for at det ikke er støv eller rusk som kan forstyrre installasjonen av toppen.

4.

Klem en tynn linje av silikon caulk lim, som Liquid Nails, langs Vaskekjerner vil fungere på en hvilken som helst type benkeplate, som holder seg fast til forfengelighet uten problemer. Klem røret sakte, slik at den resulterende linjen av caulk er jevn uten pauser.

5.

Løft benken på plass på forfengelighet. La den løsne seg på forfengelighet, og løft den oppover ca. 4 tommer slik at silikonet kommer opp i små strenger. Luften som rammer disse strengene, sikrer at Telleren herdes raskt til forfengelighet. Tillat 24 timer for limet å tørke helt.

Tips og advarsler

 • Hvis du installerer en undermontert vask under en marmor eller granitteller, fest den før du installerer toppen. Bruk det samme silikon limet rundt utkuttet, og trykk vasken på plass. La det tørke i 24 timer før du kobler opp dreneringen.
 • Et badet benkeplate er en av de viktigste delene av badet design. Telleren er hvor mye tid blir brukt på badet, og derfor bør det festes ordentlig på forfengelighet. Hvis det er mulig, vent på å sikre tomhet til sin endelige plassering til toppen er testet på forfengelighet. På denne måten kan forfengelighet flyttes for å imøtekomme toppen hvis det er nødvendig.

  Andre artikkelen

  Kostnader for å installere en gasspeis
  Hvordan bygge en veranda på et tohistoriehus
  Baderom Redecorating Tips
  Fordelene ved en loftkonvertering
  Installasjonsinstruksjoner for boblebad
  Hvordan rengjør jeg en ballskruebærer?
  Gloss Kitchen Ideas
  Vanntette gulvalternativer
  Hvordan kutte små fliser
  Hvordan å Reglaze en Clawfoot Tub
  Stucco Hjem stiler
  Hvordan konvertere en dresser til et bad forfengelighet
  Hvordan sette fliser rundt en peis
  Hvordan gjenopprette Brick Peiser
  Hvordan Bytt Vinyl Siding With Wood
  Hvordan å henge en mantel peis
  Tile Vs. Kompositt tregulv
  Hvordan bygge en Heavy Duty arbeidsbenk
  Ulemper med solenergi
  Betong Patio Alternativer